Kewell tilbake i løpet av februar

Harry Kewell uttaler i gårsdagens kampprogram at han håper å være tilbake på fotballbanen i løpet av februar. Vingspilleren har ikke spilt kamp for de røde siden mai.

Vi så Harry Kewell sist i aksjon for de røde i FA-Cup finalen mot West Ham i mai. Etter han måtte gå av banen og ble lappet sammen til VM-sluttspillet har vingen vært gjennom flere kirurgiske inngrep i både lyske, tå og ankel.

- Harry har fortsatt en fremtid i klubben, og jeg tror han kan komme tilbake, uttalte Benitez til lokalavisen nylig.

Harry har vært tilbake i England siden november og tirsdag startet Harry løpetrening på Melwood. I gårsdagens kampprogram setter han kampen på Nou Camp 21. februar som mål for hans comeback. Den skadeforfulgte australieren innrømmer at de blir vanskeligere og vanskeligere å komme tilbake fra skade etter lange avbrekk:

- Det hjelper på ”sulten” om å kunne spille igjen når jeg trener sammen med de andre spillerne. Jeg vet at jeg nærmere meg et nytt comeback og det er på mange måter frustrerende å være så nærme uten helt å være i mål. Det er ikke alltid hyggelig å se gutta spille uten å kunne være del en del av det.

- Jeg håper nå å være bare 3-4 uker unna fra å være helt kampklar. Det medisinske teamet passer godt på meg og har også dialog med kirurgene som opererte meg (i Australia, red anmerk). Straks de er fornøyd med løpetreningen min kan jeg begynne å jobbe med ball igjen. Deretter blir det opp til manageren å vurdere om jeg er aktuell for laget igjen.