Koeman ønsker Zenden

PSV-trener Ronald Koeman ønsker å hente Zenden tilbake til Nederland. Blades-manager skuffet over Gerrard.

I følge Skysports.com skal Ronald Koeman og PSV ønske å hente hjem Boudewijn Zenden. Bolo startet sin karriere i Eindhoven-klubben, og spilte der i fire sesonger før han flyttet til Barcelona. Spilleren har vært mye skadet, og har levert veldig variabelt spill siden overgangen fra Middlesbrough - og har ikke klart å etablere seg som førstevalg for Liverpool. Nå når de røde har hentet inn en argentinsk landslagsspiller i samme posisjon kommer nok Bolos muligheter enda sjeldnere - med både Gerrard, Alonso, Sissoko og Mascherano foran seg i køen.

- Zenden er en god spiller med mye rutine. Vi ønsker å hente inn flere nederlandske spillere. Spilleren er glad i klubben, og det er slike spillere vi ønsker, forteller Koeman.

Selv er Zenden noe tilbakeholden med tanke på en retur til hjemlandet.

- Jeg hadde en fantastisk tid i PSV, men jeg tror ikke jeg har gjort ferdig jobben min i utlandet og er klar for retur til Nederland, sa Zenden til De Telegraaf.

Neil Warnock skuffet over Gerrard
Blades-manager Neil Warnock er kjent for sine friske uttalelser i media, og var tydlig skuffet og bitter etter dagens 4-0 tap på Anfield. Frustrasjonen lot han gå utover Gerrard, som han mente jukset seg til straffespark.

- Jeg fortalte Gerrard pausen at jeg var skuffet over han. Han så mot Bennett, og spurte nesten etter straffespark. Om du ser på reprisen ser du på øynene til Gerrard at han føler han har vunnet et straffespark.

- Det er Englands kaptein som ser på Bennett og sier "du må gi et straffespark her". Om dommer Bennett visste litt mer om spillet, og ikke bare reglene etter boka ville han vært en topp dommer.