Kontraktsforhandlinger utsatt

Liverpool og Rafa Benitez vil nå vente med å forhandle nye kontrakter med klubbens nøkkelspillere, da full fokus rettes mot semifinalekampene i Champions League.

Steven Gerrard, Jamie Carragher, Pepe Reina, Xabi Alonso og Steve Finnan er de spillerne som Liverpool FC i første rekke ønsker skal skrive under nye avtaler før neste sesong.  Det var ventet at disse hjørnesteinene i laget var nære ved å forlenge med de helrøde, men Rafael Benitez sier til Liverpool Echo at man nå vil konsentrere seg om avslutningen av sesongen og la alle kontraktsforhandlinger inntil videre ligge på is.

Ifølge Echo vil Gillett og Hicks komme til Liverpool tidlig neste uke for å bl.a. overvære semifinalen mot Chelsea, men intet bud er foreløpig lagt på bordet til noen av de nevnte spillerne.

- Jeg vil understreke at det ikke er noen grunn til bekymring, understreker Rafa.  – Vi har tro på at alle våre viktigste spillere vil bli med oss videre.

- Jeg vil snakke med eierne og Rick Parry om dette, men jeg tror ikke det blir aktuelt å snakke med spillerne ennå.  Vi behøver nå å fokusere mot de neste kampene.  Vi har imidlertid snakket med deres representanter og de kjenner til våre tanker og ideer.