Kuyt forstår kritikken, men benekter krise

Dirk Kuyt har blitt heftig kritisert rundtom etter sjansesløseriet mot Blackburn, og selv om nederlenderen forstår kritikken benekter han krise. Ung dansk målvakt hentes over på nytt prøvespill.

Dirk Kuyt startet på topp i bortekampen mot Blackburn, og etter at lysluggen brente noen store sjanser til å bli matchvinner mot slutten av kampen, har han blitt kritisert fra flere hold. Enkelte har uttalt at nederlenderen er i en formkrise, etter kun ha scoret to straffemål i ligaen denne sesongen.

- Jeg kan forstå kritikken. Den er forståelig, ettersom jeg brente tre store sjanser mot Blackburn. Til de som hevder jeg er i formkrise, må jeg bare svare at jeg ikke føler det slik, sier den tidligere Feyenoord-spissen til den hollandske avisen Algemeen Dagblad.

Kuyt har ikke vært involvert i de siste kampene mot Besiktas og Fulham, og i sistnevnte var han ikke en gang på benken.

- På grunn av rotasjonssystemet er det slik at det kan hende du ikke er involvert i to kamper etter hverandre. Benítez mener spillerne behøver hvile, og derfor roterer han på laget. Jeg visste det ville bli slik da jeg kom til klubben, og dersom vi klarer å hente sølvtøy etter denne sesongen viser det at managerens avgjørelser har vært rett. Jeg klager ikke på det, avslutter angriperen.

Danske på nytt prøvespill
Liverpool skal være begeistret for den 14 år gamle Brøndby-spilleren Nicolai Jørgensen. Målvakten imponerte for et par uker siden på et treningsopphold på Merseyside, og nå vil klubben ha han over igjen på nytt treningsopphold, i følge danske Ekstra Bladet.

- De så et stort potensiale i Nicolai. Derfor henter de han over på nytt, for å se om det positive inntrykket kan videreføres til kampsituasjon, uttaler Liverpool-speider Jimmy Hansen

Hensikten er at han skal spille for u15 laget mot Stoke i slutten av måneden.

- Jeg var imponert over forholdene i Liverpool under mitt siste besøk. Nå gleder jeg meg til å få vist mine kvaliteter i en kamp, sier Nicolai selv til Ekstra Bladet.

Liverpool kan tidligst skrive kontrakt med stortalentet når han fyller 16 år.