Kuyt håper å bli på Anfield karrieren ut

Etter bare fem måneder i helrødt har Dirk Kuyt blitt fullstendig betatt av sin nye klubb. Nå ønsker han å spille på Anfield karrieren ut.

Nederlenderen fant seg raskt til rette i Premier League, etter overgangen fra Feyenoord i sommer. Så langt har han notert seg for åtte scoringer i debutsesongen i engelsk fotball. Spissen trives så godt i sin nye klubb at han nå ønsker å bli på Merseyside så lenge som mulig.

- Du vet aldri hva som vil skje i fotball, men det ville ha vært perfekt om jeg kunne bli her i lang, lang tid, sier han til liverpoolfc.tv.

- Jeg trives veldig godt i klubben, og jeg er ikke en type som ønsker å flytte på meg til stadighet. Jeg er i den beste klubben i England, og en av de største i verden, så hvorfor skulle jeg ønske meg til noen annen klubb?

- Det er stort for meg at jeg har fått et så bra forhold til supporterne på Anfield. Respekten vi har for hverandre betyr mye.

- Alle innad i klubben prøver å hjelpe meg, og supporterne har vært fantastiske. Folk i området hvor jeg bor har gjort det lett for meg og min familie å finne oss til rette i et nytt land. Derfor ønsker jeg å rette en takk til alle som har bidratt til å gjøre mine første måneder i Liverpool så trivelige.