Kuyt håper på bedre effektivitet mot Barca

Dirk Kuyt håper og tror at Liverpool vil vise seg fra en mer effektiv side mot Barcelona enn de gjorde mot Newcastle. Gallamiddag til ære for Ian Rush i Malaysia.

Dirk Kuyt sier til liverpoolfc.tv i dag at han og hans lagkamerater må blir mer giftige foran mål om de skal klare å slå Barcelona ut av Champions League. Nederlenderen har selvsagt sjansesløsingen på St James’ Park i helgen friskt i minne.

- Det har vært en lang sesong, og av og til vil et avbrekk som denne treningsleiren vår i Portugal hjelpe på, sier han.

- Mot Barcelona blir det viktig at vi er giftige foran mål. Dersom vi klarer å skape mange sjanser mot dem, tror jeg vi vil vinne, for vanligvis tar vi vare på sjansene våre.

Kuyt har full forståelse for at spisspartner Craig Bellamy var frustrert etter helgens kamp, for waliseren hadde så inderlig ønsket seg en seier på sin gamle hjemmebane.

- Craig har kommet over det nå, men han var desperat etter å slå Newcastle. Han gjorde et flott mål og spilte bra. Men alt han ønsket seg var en seier, og det klarte vi ikke å gi ham. Derfor var han litt oppgitt etter kampen, akkurat som alle oss andre.

Rushy besøker Malaysia
Liverpool-legenden Ian Rush skal besøke Liverpool-fans i Malaysia 4.mars. De lokale supporterne arrangerer en gallamiddag der den gamle storscoreren skal være trekkplasteret. Arrangementet heter ”A Night With The Great Red”, og blir arrangert til ære for Rush på Saujana Kuala Lumpur i Subang.