Kuyt ønsker å kopiere Torres

Dirk Kuyt ønsker å kopiere Fernando Torres, og gjøre mål på Madejski Stadium. Marriner dømmer Reading-kampen. Carson får skryt av O'Neill.

Da Liverpool besøkte Reading i Carling Cup i september fikk Fernando Torres omtrent rundjuling av i overkant tøffe hjemmeforsvarere, men klarte likevel å finne veien til nettmaskene hele tre ganger. I helgen håper hans kollega, Dirk Kuyt, at det kan være han som ler sist og høyest etter en lignende bragd.

- Det er kamper som den på lørdag Premier League handler om. Det er mange kvalitetsspillere i denne ligaen, men du må også være beredt på fysisk tøffe utfordringer. Fernando gjordet det skikkelig bra mot Reading sist. Han ble sparket og holdt, men fortsatte ufortrødent videre og gjorde mål. Det er alltid det beste svaret på slikt, sier Kuyt til liverpoolfc.tv.

- Jeg liker den fysiske siden av spillet i England, men av og til føler du at forsvarere blir beskyttet mer av dommerne enn spisser.

Kuyt gjorde selv tre mål mot Reading i fjor, fordelt på to ligakamper, og håper på noe lignende når han nå får gjensyn med det samme forsvaret.

- Rafa benyttet meg ikke i ligacupen, men forhåpentligvis vil han gjøre det på lørdag. Jeg vil være klar, og forhåpentligvis kan jeg gjøre noen mål mot dem, avslutter han.

Marriner dømmer på Madejski
Andre Marriner fra West Midlands dømmer Reading v Liverpool lørdag ettermiddag. 36-åringen er den nest yngste dommeren i Premier League. Han debuterte som dommer på topplan så sent som i november 2004. Han har kun dømt Liverpool en gang før, i februar 2006 da de røde tapte 2-0 for Charlton på The Valley. Stephen Artis og John Flynn er linjemenn på lørdag, mens Paul Taylor er fjerdedommer.

Carson høster lovord
Aston Villa-manager Martin O'Neill skryter av Liverpools utlånte keeper Scott Carson for måten han har taklet tabben i Englands EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia på i ettertid. 22-åringen gjorde som kjent en kjempeblunder som ga kroatene ledelsen, og som bidro til at England ikke nådde EM-sluttspillet.

- Carson har spilt meget bra for oss, og vi er godt fornøyde med ham. Han har vært gjennom en tøff periode for en så ung kar. Han har vist karakterstyrke, og det er positivt. Han er en meget sterk person, som klarer å beholde fokus.