Kuyt ønsker full pott

Dirk Kuyt mener Liverpool må ta ni av ni mulige poeng på de resterende tre kampene i jula, for å henge med i toppen. Wiley dømmer på boxing day. God jul!

Nederlandske Dirk Kuyt har vært i hardt vær denne høsten, og har blitt kraftig kritisert fra flere hold, ettersom målene har uteblitt. Til tross for å ha vært involvert i 14 av 17 seriekamper denne sesongen, står angriperen kun med tre nettkjenninger, hvorav to har vært fra ellevemetersmerket.  Liverpool møter Derby County, Manchester City og Wigan Athletic de neste dagene, og 27-åringen tror de røde er kapable til å ta ni av ni mulige poeng i de kampene, noe som også er nødvendig dersom man skal henge med i toppen.

- Vi må vinne de tre kommende kampene, og dersom vi klarer det tror jeg vi vil være nærmere toppen. Hvert eneste tap i ligaen er et stort, for vi ønsker å vinne og kjempe med Arsenal, Manchester United og Chelsea, så vi kan ikke tillate oss å tape særlig flere, sier lysluggen til Liverpools offisielle hjemmesider i dag.

Liverpools bortestatistikk har virkelig vært oppløftende denne sesongen, og de røde står med fem seire, to uavgjorte og et tap på sesongens åtte første bortekamper. På søndag blir det utvilsomt tøft, da Manchester City for tiden er ligaens beste hjemmelag, og har vunnet ni av ni ligakamper på City of Manchester Stadium så langt

Dirk tar seg også tid til å skryte litt av sin angrepskollega Fernando Torres, som har vært en stor suksess etter rekordovergangen fra Atletico Madrid i sommer.

- Fernando er utrolig rask, og det er noe laget trenger. Raske og kloke spillere, avsluttet den tidligere Feyenoord-kapteinen.

Wiley dømmer på boxing day
Alan Wiley er satt opp som dommer til bortemøtet med Derby andre juledag. Dette er tredje gang 47-åringen fra Staffordshire dømmer de røde denne sesongen, og de to foregående gangene har det gått riktig så bra, med 3-0 på St. James Park, og 6-0 seier hjemme mot nettopp Derby. Dommeren, som ellers er utdannet politi, dømmer sin syvende sesong i Premier League, og har dømt Liverpool 28 ganger tidligere. Det har endt med 16 seire, fire uavgjorte, og åtte tap.

Glenn Turner og Rob Martin er linjemenn, mens Dean Whitestone skal være fjerdedommer.

God jul!
Liverpool.no og LFCSCSB ønsker våre medlemmer god jul, og et fremgangsrikt 2008!