Kuyt: - Vi vil slå tilbake mot Barca

Dirk Kuyt er i kamphumør foran morgendagens returkamp på Anfield. Skadeproblemer foran juniorcupen. Varierende suksess for Liverpools angripere på utlån.

- Vi må spille som mot Man U
Liverpool har en gylden mulighet til å få tapet mot Manchester United, da rivalen scoret foran The Kop to minutter på overtid, ut av systemet allerede i morgen kveld.  De røde skal forsvare en 2-1 ledelse fra bortekampen i 1/8 finalen i Champions League, og prisen er plass i hatten til trekningen for kvart- og semifinaler førstkommende fredag i Athen.  Dirk Kuyt er overbevist om at man viser det samme spillet som i helgen, da vil man også gå videre på katalanernes bekostning.

- Å tape 1-0 slik vi gjorde, helt mot slutten, er et hardt slag, erkjenner Kuyt etter smellen i ligaen.

- Men vi vil slå tilbake i Champions League, hvis vi spiller slik mot Barcelona.  Hvis vi viser det samme spillet og den samme innsatsen som mot Manchester United, er jeg ikke i tvil om at vi går til kvartfinalen.

- Vi var bedre enn dem på lørdag slik at det er skuffende å tape på en slik måte.  Jeg tror de vil ta tittelen nå.  De har vist at de er de beste i ligaen, men skal du bli mester må du også ha den rette flaksen.  Det hadde de mot oss.

- For vår del vil dette bringe spillerne nærmere hverandre, siden vi mener vi fortjente bedre.


To skadet for juniorene
Liverpools juniorlag spilte 1-1 mot Everton på lørdag.  Det som nok bekymrer trener John Owens mest er at Jay Spearing og Jimmy Ryan begge pådro seg skader.  Man håper nå at de to kan bli klare til lørdagens semifinale i den nasjonale juniorcupen mot Newcastle.

- Dette var ikke den ideelle måten å forberede seg foran en semifinalen, men vi håper Jay og Jimmy vil bli klare i tide.  De er nøkkelspillere for oss, forklarte Owens på spørsmål om skadene.  Spearing(bildet) har problem med en ankel, mens Ryan kjente det strammet til i hamstringen.

- Det var et typisk derby i det at det var mye kjemping, fortsatte John Owens.  – Craig Lindfield fikk oss i føringen da han møtte overlegget fra Ryan Flynn, men vi greide ikke å holde på ledelsen.  Everton spilte bra etter pause og utlignet, noe de trolig fortjente.


Flo matchvinner i La Liga
Florent Sinama-Pongolle scoret på straffe etter ti minutter, og det var nok til at Recreativo vant med 1-0 mot sterke Atletico Madrid på hjemmebane.  Flo fikk også sjansen fra merket senere i kampen, men da sendte han forsøket høyt over.  Recreativo ligger på 7.plass i den spanske toppdivisjonen.

I Frankrike tapte formsvake Marseille med 0-1 hjemme for Lens.  Djibril Cissé startet kampen, men ble byttet ut etter 71 minutter.