Kuyt vil ha revansje

Dirk Kuyt vil ha revansje mot Arsenal, og håper å få spille mot The Gunners også i kvartfinalen i ligacupen i morgen. En seier der vil døyve skuffelsen over FA-cup exiten.

Dirk Kuyt kan ikke vente med å få revansje på Arsenal. Derfor ser han virkelig frem til morgendagens kvartfinale mot laget som slo de røde ut av FA-cupen på lørdag. 3-1 seieren var en tangering av Arsenals største seiersmargin på Anfield på mer enn 50 år, og The Gunners ble med lørdagens resultat det første engelske laget som slo de røde på hjemmebane siden Chelsea klarte den bragden. Det er faktisk hele 29 hjemmekamper siden.

Kuyt mener at Liverpool fortjente bedre enn en tidlig exit fra FA-cupen etter lørdagens kamp. Nederlenderen gjorde sitt 8. mål for klubben, men det var til liten trøst.

- Jeg hadde foretrukket at jeg ikke hadde scoret og at vi heller hadde vunnet kampen. Vi spilte bra som lag og fortjente å få noe ut av kampen. Nå må vi bare holde koken i ligaen, Champions League og ligacupen. Vi har en mulighet til å revansjere tapet allerede i morgen, slår han fast.

- Det er skuffende å være ute av FA-cupen. Den første halvtimen kontrollerte vi kampen, men Arsenal gjorde et flott mål. De hadde vel bare tre klare sjanser i løpet av hele kampen, og effektiviteten var den store forskjellene på lagene på lørdag, sier han til Liverpool Daily Post.

- Arsenal har noen veldig raske spillere på topp, og det gjorde det mye vanskeligere for oss når de fikk det første målet. Vi viste imidlertid at vi er i stand til å gjøre livet surt for dem i andre omgang, og vi hadde fortsatt sjansen på 2-1.

Atkinson dømmer
Martin Atkinson var mannen som tok avgjørelsen om å avlyse kvartfinalen mot Arsenal rett før jul, og han er således naturlig nok mannen som skal dømme ligacupkampen på Anfield i morgen også. Samme mann var for øvrig fjerdedommer i FA-cupkampen lagene i mellom på lørdag.

Linjemenn i morgen kveld er Mark Scholes og Martin Yerby, mens Mike Riley er fjerdedommer.