Kvartett signerer denne uken?

Liverpool Echo tror at Steven Gerrard, Jamie Carragher, Jose Reina og Xabi Alonso vil sette navnetrekket sitt på nye langtidskontrakter før uken er omme. Houllier og Cissé gjenforenes?

Liverpool Echo skriver at Rafael Benitez håper å få flere av sine største stjerner til å skrive under på nye langtidskontrakter innen utgangen av inneværende uke. Klubben skal være kommet langt i forhandlingene med Jose Reina, Xabi Alonso, Steven Gerrard og Jamie Carragher. Foster Gillett og Rick Parry forhandler med spillernes representanter på klubbens vegner.

Reina, Gerrard og Carragher har lenge vært klare til å inngå nye avtaler med klubben, og nå skal også Alonso være mer på glid enn han har vært tidligere. Baskeren uttalte i forrige uke at han ville vente til i sommer før han begynte å diskutere en ny avtale, men Benitez skal være svært ivrig etter å få sin landsmann til å bli i klubben og ønsker at ting blir avklart lenge før den tid.

Liverpool FC håper å komme med positive kunngjøringer omkring kontraktssituasjonen til denne kvartetten i nær fremtid. Det nye UEFA-reglementet som gjør det mulig for spillere å kjøpe seg ut av sine kontrakter med klubben når de har to år igjen av avtalen, har satt fart på denne prosessen.

Cissé og Houllier gjenforenes i Newcastle?
Liverpool Echo omtaler også situasjonen til Djibril Cissé i Frankrike, og antyder at franskmannen vil returnere til preseason-trening i Liverpool dersom Benitez ikke klarer å få solgt ham. Det går nå rykter om at Gerard Houllier kan bli ny manager i Newcastle fra sommeren av, og Liverpool-ledelsen har i den forbindelse et lite håp om å få selge Cissé til ”skjærene”.