Lagspilleren Fernando Torres

Jamie Carragher berømmet Liverpools hattrick helt, både som målscorer og lagspiller. De røde i favorittsjiktet. Trekning på lørdag.

Avgjorde kampen
En smilende Fernando Torres mottok etter kampen champagnen som tegn på at han ble kåret til banens beste spiller mot Reading, samtidig som han tydelig prøvde og feilet i forsøket på å forstå hva Jamie Carragher stod og sa ved siden av ham(!)

Intervjueren undret overfor Carra hvordan den gikk med engelskundervisningen til mannen som scoret hattrick i 2.omgang mot Reading: - For å være ærlig bryr jeg meg ikke noe om det så lenge han avgjør kamper for oss, slik han gjorde det i dag, gliste scouseren.

- Han har kommet inn og etablert seg med en gang, og årsaken til det er at han ikke bare er en målscorer men også en lagspiller som jobber hardt.


Liverpool favoritt
Engelske bookmakere senket i går kveld oddsen på at Liverpool vinner sesongens Carling Cup. Du får nå igjen 5,5 ganger pengene ved å satse på de røde som vinnere 24.februar. Manchester United og Chelsea er fortsatt snaue toppfavoritter med 5 ganger innsatsen, mens Arsenal står i 6 og Tottenham i 12.


Trekning lørdag
Trekningen av 4.runde i Carling Cup vil bli foretatt førstkommende lørdag, i "Soccer Saturday" på Sky. Programmet starter kl 13.00.