Landslagsoppdrag for flere røde

Neste uke er det duket for privatlandskamper, og flere røde skal i aksjon for sine landslag. Xabi fornøyd med form. Høyrekant på prøvespill. Dato for Youth Cup kvartfinale.

England - Spania
Jamie Carragher, Steven Gerrard og Peter Crouch.

Jose Reina og Xabi Alonso

Nederland - Russland
Dirk Kuyt

Australia - Danmark
Daniel Agger

Norge - Kroatia
John Arne Riise

Liverpool i god fysisk form
Xabi Alonso tror lagets fysiske form er bedre enn noen gang, og hyller Pako Ayesteran for jobben han gjør med troppen.

- Den fysiske delen er veldig bra. Pako Ayesteran ser hele tiden etter muligheter til å forbedre vår fysiske form, og på denne delen har laget blitt mye sterkere, forteller Xabi til Liverpoolfc.tv

- Vi fortsatte mot West Ham slik vi har spilt i det siste, spesielt på bortebane. Vi er mye bedre borte nå. Gjør færre feil og scorer flere mål. Vi har høy selvtillit nå, og tror vi kan fortsette med det gode spillet i de 13 siste kampene.

- Jeg håper vi kan fortsette rekken med de gode resultatene nå. Jeg husker at vi ifjor hadde en rekke med 9 strake seirer, før vi i slutten av januar og begynnelsen av februar tapte noen kamper. Den gang var det en enorm luke fra de to topplagene og ned til oss. Denne gang er ikke avstanden så stor, og jeg håper vi unngår en slik formsvikt denne gang.

Alonso ser også frem mot lørdagens kamp, og møtet med kameraten Mikel Arteta.

- Jeg har ikke snakket så mye med Mikel denne uka, for vi har forbredt oss til kampen. Jeg husker han var veldig glad etter den forrige kampen, men han har ikke nevnt det så mye siden den gang.

- Det er ingen tvil om at vi ønsker gjøre det bedre denne gang. Det var et skikkelig stygt tap for oss. Siden kampen er på Anfield, håper vi at det vil være annerledes. Vi er også et bedre lag nå enn vi var da.

- Den eneste måten man kan kose seg med et derby, er om man vinner det. Det vil være et tøft oppgjør, men vi har heldigvis publikum i ryggen. Det er en kamp man ønsker å vinne for fansen, og for deg selv. Det vil bli en veldig fysisk tøff kamp, med mange taklinger og lange baller. Det viktigste er at vi får tre poeng, og siden det er derbyet er det viktig for supporterne.

Liverpool med ung høyreving på prøvespill
16 år gamle David Worrall fra Bury skal ha vært på en ukes prøvespill i Liverpool.

- David Worrall trente med Liverpool en uke, og gjorde sakene sine veldig bra. Liverpool vil følge ham nøye fremover, kunne Bury-manager Chris Casper fortelle til Burys offisielle hjemmesider.

Dato satt for kvartfinalen i FA Youth Cup
Liverpools juniorer skal som kjent møte Sheffield United i FA Youth Cup, etter at Sheffield United i går slo Middlesbrough 3-2. Kvartfinalen vil gå på Bramall Lane i Sheffield 15. februar, med avspark kl. 20:00 norsk tid.

De øvrige kvartfinalene er:

Swindon - Newcastle/Millwall
Arsenal/Bristol City - Cardiff City/Sunderland
Manchester United - Birmingham