Le Tallec returnerer til St. Etienne?

St. Etienne og Recreativo interessert i Le Tallec. Følelsesladet gjensyn venter O'Donnell. Houllier tilbake på sykeshuset i Broadgreen. Purse skeptisk til Fowler. Cissé hadde tilbud fra Bolton og Atletico.

Anthony Le Tallec kan være på vei tilbake til St. Etienne. 22-åringen hadde et mislykket låneopphold der i 2004/05-sesongen. Meningen var da at han skulle være i St. Etienne hele sesongen, men utlånet ble avbrutt i januar grunnet manglende spilletid. Franskmannen avsluttet nylig et låneopphold i Sochaux, men den franske Ligue 1-klubben hadde visst ikke økonomi til å sikre seg spilleren permanent. Le Tallec begynte derfor sesongforberedelsene på Melwood. Det kunne også tolkes dit hen at Rafael Benítez kunne tenke seg å gi ham en ny mulighet, men av ukjent årsak var ikke Le Tallec involvert mot Wrexham sist helg. Nå har både Recreativo Huelva og St. Etienne vist interesse for spilleren. Hva han velger vil bli avklart i løpet av kort. I Recreativo Huelva kommer han i så fall til å gjenforenes med Florent Sinama-Pongelle. ”Recre” ønsker en låneavtale, mens Liverpool foretrekker å selge spilleren. Det kan bety at han havner i St. Etienne. Også Bordeaux og Monaco skal ha vist interesse.

Følelsesladet gjensyn venter O’Donnell
Danny O’Donnell ser frem til å møte gamle lagkamerater når Crewe får besøk av Liverpool førstkommende lørdag. For 12 måneder siden spilte O’Donnell for Liverpool mot Crewe på Alexandra stadium under pre-season. Da ble Dario Gradi så imponert at midtstopperen sikret seg en låneavtale for hele forrige sesong med ”The Railwaymen”. Tidligere i sommer skrev han under på en permanent avtale med Crewe. Liverpool kommer trolig til å stille med enda flere førstelagsspillere enn mot Wrexham, så O’Donnell står overfor en tøff utfordring.
- Jeg finner det litt skremmende å skulle spille mot Liverpool, men jeg har fremdeles kontakt med mange av Liverpool-spillerne, så det er virkelig en kamp jeg ser frem til. Det vil trolig frembringe litt småerting også. Jeg er fortsatt god venn med et par av de yngre guttene, Paul Anderson (utlånt til Swansea) og Jack Hobbs. Jeg kan bare ikke vente, og forhåpentligvis vil jeg spille en god kamp.

Danny O’Donnell synes det var trist å forlate Liverpool, klubben han spilte for i hele ungdomstida.
- Jeg kan ikke få snakket nok pent om staben på akademiet i Liverpool, og omsider da jeg kom på Melwood, var staben briljant mot meg der. Det kan være litt skremmende å dra til treningsfeltet til førstelaget, med alle de stjernene rundt seg. Man kan bli litt satt ut, og jeg tror at jeg bar preg av det de første månedene, men spillerne var utrolige mot meg. Det vil jeg aldri glemme.

Houllier tilbake på sykehuset i Broadgreen
Gerard Houllier var i dag tilbake på sykehuset som reddet livet hans for seks år siden, for å åpne en ny operasjonssal. På Cardiothoracic Centre i Broadgreen måtte han som kjent gjennom en 11 timer lang hjerteoperasjon da han ble dårlig under en hjemmekamp mot Leeds høsten 2001. Houllier ankom med fly fra Frankrike og møtte kirurg Abbas Rashid som gjennomførte operasjonen den gang. Den nye operassjonssalen skal benyttes til å behandle aoartaaneurisme, en alvorlig og muligens livstruende tilstand der åreveggen til hovedpulsåren utvides. I verste fall kan hevelsen være så kraftig at hovedpulsåren sprekker.

Purse skeptisk til Fowler
Robbie Fowler er ønsket av Cardiff, men Darren Purse synes det er en dårlig idé å risikere klubbens fremtid ved å bruke mye penger til lønn på en spiller.
- Robbie Fowler ville være en flott tilvekst for oss, men det ville kostet ganske mange pund. Klubben er inne i en avgjørende fase med det nye stadionanlegget, så er det verdt å sette det i fare, bare for å hente én spiller? Jeg synes ikke det, uttaler Purse.

Atletico Madrid og Bolton var også interessert i Cissé
Djibril Cissé skrev i går under på en femårskontrakt med Marseille. Nå avslører spissen at han hadde tilbud fra flere klubber, men at han valgte Marseille grunnet spill i Champions League.
- Liverpool mottok tilbud fra andre klubber, især Bolton og Atletico Madrd. Jeg ble tilbudt avtaler på omtrent det dobbelte av det jeg fikk av Marseille, men å spille for klubber på nedre halvdel av tabellen interesserer meg ikke. Da jeg aksepterte Marseilles tilbud, visste jeg at jeg ville spille i Champions League, sier Cissé.

Djibril Cissé har brukt mye av de siste to sesongene i behandlingsrommet etter to stygge benbrudd, men han har stor tro på kommende sesong.
- Det vil bli Djibril Cissés år. I fjor kom jeg inn i spillergruppen halvveis i sesongen. Jeg vet at jeg ødela noe av balansen i laget da. Jeg har satt som mål å score 20 mål i ligaen denne sesongen.