Lengter etter den gamle Gerrard

Manager Rafael Benitez lengter etter den gode, gamle Steven Gerrard. Det er varslet at kapteinen ikke er så langt unna toppformen. Kanskje utløses den i morgen? Paul Anderson scoret.

Den gode gamle Steven

Rafa Benitez legger litt press på sin kaptein kvelden før den viktige hjemmekampen mot Olympique Marseille i Champions League. Han vil gjerne se "den virkelige Steven Gerrard".

Rafa er overbevist om at trafikkulykken i Birkdale mandag kveld der en ti år gammel gutt brakk foten ikke vil ta fokus vekk fra den oppgaven Gerrard står overfor onsdag.

Gerrard besøkte unggutten, Jamie Hellawell, på sykehuset i dag.

Steven på førstesidene av avisene var ikke det Benitez trengte i oppladningen til Marseille-kampen, men Steven er OK.

- Selvfølgelig var Steven skuffet over et som skjedde. Han har snakket med familien og gutten, sier Rafa som nå vil ha hundre prosent konsentrasjon om morgendagens kamp.

Benitez har vært kritisk til hva Steven har utrettet på banen så langt denne høsten og håper spilleren nå kan finne fram sin beste form mot Marseille, som vant sin åpningskamp i Champions League med 2-0 over Besiktas.

- Formen til Steven har vist en nedadgående kurve etter de siste landskampene, så nå ønsker jeg å se den virkelige Gerrard resten av denne sesongen. Han har selvtillit og er en nøkkelspiller for oss. Han er mye bedre enn han var for et par uker siden da han ikke på noen måte var i god form etter den siste landslagspausen. Nå vil jeg se ham bedre og bedre, så får vi se hvordan formen hans er etter de neste landskampene, sier Benitez.

Manageren har noen bekymringer foran morgendagens oppgjør. Marseille har vært svake i serien, noe han frykter skal overføres til bedre innsats i Europa.

- Vi må konsentrere oss om vårt spill enn å bekymre oss for motstanderen og den eventuelle effekten de får ved å ha en ny manager på plass.

Siste erfaring med Marseille var ikke positiv for de røde. I UEFA-cupen i 2004 ble Olympique for sterke, og ikke ukjente Didier Drogba scoret både hjemme og borte. Nå er det Djibril Cisse som har overtatt mye av ansvaret, Djibril som er ytterst tvilsom til kampen i morgen.

Liverpool spiller uten Jermaine Pennant som er suspendert. Formspilleren Yossi Benayoun og Ryan Babel kjemper om å ta over Pennants plass på høyre kant.

Anderson scoret
Paul Anderson scoret for Swansea i 2-1-seieren over Swindon i League One. Andersons mål kom etter 21 minutter. Paul gikk ut etter 74 minutter. Besian Idrizaj spilte første omgang for Crystal Palace da londonerne tapte 1-0 for Plymouth. Godwin Anthi spilte hele kampen for Hartlepool da de spilte 2-2 hjemme mot Carlisle i League One. Lee Peltier spilte hele kampen for Yeovil da de spilte 0-0 mot Luton. Ellers scoret også Robbie Fowler ett mål i kveld, da Cardiff og Sheffield United spilte 3-3. Jon Newby fikk noen minutter for Morecambe som slo Stockport 2-0. James Smith spilte første omgang for County. Jon Otsemoboor spilte hele kampen da Norwich spilte 0-0 mot Scunthorpe.