Leto nærmer seg førstelaget

Trener Gary Ablett antyder at Sebastian Leto kan være aktuell for mer spill med førstelaget etter en måned til med innkjøring på reservelaget.

Ablett kunne glede seg over 3-0 seier mot Wigan i går kveld, og sa seg godt fornøyd sine unge reserver. Sebastian Leto var Liverpools beste og reservelagstreneren sier at argentineren kommer stadig nærmere flere sjanser for førstelaget.

- Totalt sett er vi veldig fornøyd, sa Gary Ablett etter kampen mot Wigan.

- Vi visste det ville bli glimrende å kunne spille på en stadion som JJB, noe vi virkelig trivdes med.

- Jeg vil si at kampen gikk slik vi hadde planlagt, og spiller viste det samarbeidet som vi har prøvd å få inn de siste tre månedene. Det var meget gledelig.

- Vi har slitt med å score mål tidligere, slik at jeg var fornøyd med at vi gjorde tre og kunne hatt ytterligere et par til med de sjansene vi hadde.

- Sebastian har fortsatt mye arbeid foran seg, men han vil også være den første til å innrømme det, sier Ablett om Sebastian Leto som var involvert i to av scoringene.

- Vi må prøve å få ham til å tilpasse seg det systemet og den måten som manageren ønsker å spille. Jeg vil anta at han kommer til å gjøre det med oss om lag den nærmeste måneden.

- Han har imidlertid store muligheter til å få spille med førstelaget og manageren skal jo også ta ut et lag til Carling Cup neste uke. Hvorvidt han vil bli involvert der vet jeg ikke, men vi vil snakke (med Rafael Benitez) og se hva som skjer.