Letos pass ikke i orden likevel

Det viser seg at Sebastian Leto fortsatt ikke har papirene i orden. Fulham øker sitt bud på Hyypiä. Liverpool eneste lag med full poengpott i Rotterdam.

Liverpool Echo skriver i kveld at Sebastian Letos europeiske pass likevel ikke er i orden ennå. Argentineren har fått spesiell dispensasjon til å spille for Liverpool under Rotterdam-turneringen. Når 20-åringen returnerer til England etter helgen vil han imidlertid fortsatt ikke være spilleberettiget for en offisiell kamp for de helrøde.

Fulham vil øke sitt bud på Hyypiä
Fulham-manager Lawrie Sanchez er tydeligvis ikke en mann som tar nei for et svar. Nå skriver Daily Mail nemlig at Sanchez akter å legge inn et nytt og forbedret bud på Sami Hyypiä. London-avisen hevder at Liverpool-stopperen ikke er helt fremmed for tanken om å bli klubbkamerat med landsmannen Antti Niemi. Liverpool har imidlertid allerede avslått et bud på £1M fra Craven Cottage-klubben. Wigan, Newcastle og Sheffield United skal også følge utviklingen i denne saken nøye.

Liverpool i førersetet i Rotterdam
Feyenoord og Porto spilte i kveld uavgjort 0-0 i kveldens andre kamp i Rotterdam-turneringen, og når alle lagene har spilt en kamp er dermed Liverpool det eneste laget med full poengpott. Det innebærer at Liverpool vil vinne turneringen om de slår vertsklubben Feyenoord på søndag, men det kan også holde med uavgjort dersom Porto ikke klarer å oppnå et bedre resultat mot Shanghai enn de røde gjorde.