LFC bekymret over lønnsslipp-glipp

Liverpool FC etterforsker nå hvordan en av John Arne Riises lønnslipper fra i fjor har havnet på internett. Sunnmøringen er også bekymret over at sensitive personopplysninger har lekket ut.

Liverpool FC har startet en etterforskning av hvordan bilder av John Arne Riises lønnsslipp kan ha havnet på internett. Mange Liverpool-fans mottok i går e-poster med bilder av en lønnsslipp tilhørende sunnmøringen. Der var både spillerens adresse og månedslønn oppgitt, samt annen konfidensiell informasjon som personnummer og lignende.

Klubbledelsen på Anfield sier til Liverpool Echo at de tar saken veldig alvorlig, og undersøker nå hvordan lønnsslippen har havnet på avveie. Hovedteorien er at den har blitt stjålet.

E-posten, som også havnet i innboksene til mange norske Liverpool-supportere i går, inneholder to bilder. Det ene viser en mannshånd som holder fremsiden av lønnsslippen, og det andre viser det åpnede dokumentet. Sistnevnte bilde viser nordmannens månedslønn, kampbonuser, poengbonuser og Champions League-bonuser, samt lønnstrekk for måltider og billetter som klubben har forsynt spilleren med. Riises personnummer og skattetrekk fremgår også.

Lønnsslippen skal ha blitt fotografert i april i år, men den er fra september i fjor. Liverpool Echo slår fast at Riise tjener rundt £2.5M i året på Anfield.