LFC blir amerikansk til neste uke

Liverpool Echo sier at en avtale i praksis er klappet og klar, og ventes underskrevet tidlig neste uke. Avisen mener at Tom Hicks er den sterke mannen i partnerskapet med Gillett.

Journalisten som følger LFC daglig, Chris Bascombe, legger i dag ikke skjul på at han forventer at Liverpool Football Club til neste uke vil være på amerikanske hender.

Siden George Gillett jr og Tom Hicks kom til England på tirsdag har ting skjedd med rekordfart, og amerikanerne har nå returnert til statene som store favoritter i kampen om å overta kontrollen over Liverpool.

   

Det at Hicks kom på banen i 12.time skal ha overbevist David Moores og styret i klubben om at amerikanerne var en seriøs utfordrer og vel så det til DIC, araberne som man trodde var nære ved å få makten på Anfield.

- Vi har alltid hatt et godt forhold til George Gillett, men det er klart at involveringen til Tom Hicks nå sørger for en ny dimensjon og et betydelig sterkere bud, sier daglig leder Rick Parry i dag.  – Dette var en veldig vesentlig faktor for oss når vi så på tilbudene.

Formann David Moores skal ha hatt et siste møte med Hicks og Gillett i går ettermiddag, og det er nå ventet at det på bordet ligger en avtale klar til signering.

Det at to rike amerikanere nå ønsker å være sammen om å kjøpe LFC, istedenfor en, skal ha skapt stor optimisme og spenning hos styret i klubben.  Man mener nå at denne løsningen kan bli vel så bra som det antatte samarbeidet med Dubai International Capital, som trakk seg ut nesten umiddelbart når man hørte at Moores ønsket å vurdere å vurdere også det nye tilbudet fra Amerika.

Ifølge Liverpool Echo så er det Tom Hicks som er den sterke mannen i partnerskapet med sin venn og forretningspartner George Gillett jr.  Det at Hicks helt overraskende har kommet på banen i de siste timene har bidratt til at fremtiden til Liverpool FC nå synes å være snudd helt på hodet i løpet av et par døgn.