Lite jubel for utlånte unggutter

Flere av Liverpools utlånte spillere har vært i aksjon i dag. Ny informasjon om programmet for Liverpool-helga i Florø.

Liverpool har som kjent mange unge spillere på utlån nedover i divisjonene i England. Flere var i dag i aksjon for sine klubber.

Godwin Antwi startet kampen, og fikk gult kort da Accrington Stanley vant 1-0 mot Torquay i League Two.

Besian Idrizaj, som forsvant ut på lån på fredag, spilte førsteomgangen i Lutons 2-0 tap hjemme mot Ipswich.

Danny O'Donnell spilte hele kampen i Crewe sitt 1-0 tap hjemme mot Bristol City på the Alexandria Stadium.

Adam Hammill, som har vært en stor suksess i Skottland, startet nok en gang for Dunfermline. Han skal ha spilt en god kamp i Dunfermlines 1-3 seier borte mot Iverness. Hammill ble felt og fikset laget sitt straffespark etter 78 minutter. Straffesparket satte Glass i mål. Den talentfulle unggutten ble erstattet av Muirhead fem minutter før slutt.

Anthony Le Tallec var ikke involvert da hans Sochaux slo Toulouse 4-2 hjemme.

Florent Sinama-Pongolle ble som kjent kampklar, og er akkurat nå i aksjon mot FC Barcelona. Har du parabolpakke fra Canal Digital kan du se franskmannen i aksjon gratis på Tippeligakanal 1. Djibril Cissé og hans Marseille skal også i aksjon nå kl. 20:00 - hjemme mot Nice.

Ny informasjon om Liverpool-helga i Florø
Primus motor for legendehelga i Florø, Tage Herstad, kan melde at et nytt legendelag er klart for Liverpool-helga i Florø 12-15. juli. Dette vil bestå av engelske og norske spillere som tidligere har spilt i Premier League. Dette laget skal bli styrt og plukket ut av Dag Solheim fra Canal+, og Solheim selv kommer til å være manager for dette laget. Canal+ skal filme årets kamp.

Selv om det meste har blitt holdt hemmelig til nå, kan Tage Herstad røpe deler av årets program.

Komiker og røde Henrik Elvestad kommer til å holde to stand-up show. Ett kort show på Sportsman Dinner, og ett på ca. en halvtime før the Betales entrer scenen på lørdagen. The Betales er et glimrende Beatles-cover band, og er uten tvil noe å få med seg. Andre band som er klare for scenen i festivalteltet er kristiansundbandet 120 Days, som har høstet glimrende kritikk. De får med seg Heroes & Zeros, et annet spennende prisvinnende norsk rockeband.

Av nye Liverpool-legender for året skal Steve McManaman ha takket ja til å være med. Listen over årets spillere er nesten klar, men det må drøyes til alt er 100% bekreftet.

- Vi har mange overraskelser på gang, forteller initiativtaker Tage Herstad til liverpool.no

Det er ingen tvil om at Florø er stedet å være 12-15. juli.