Liverpool byr mer for Benayoun

Israelske medier melder at Liverpool har høynet sitt bud på West Hams Yossi Benayoun til over £4M. Spillerens agent jobber i kulissene for å få til en overgang.

Israelske medier melder at Liverpool har lagt inn et nytt bud på West Hams Yossi Benayoun i dag. Det tidligere budet skal ha vært på £3M. Skal man tro rapportene fra Israel har Liverpool nå høynet dette budet til i regionen £4M-£4.5M. Begge klubbene skal i dag ha nektet å kommentere disse meldingene.

West Ham har fortsatt til gode å gi noen offisiell respons på det første budet, som de internt har sett på som fornærmende. Hammers skal også fortsatt påstå at de ikke akter å gi slipp på Benayoun uansett hvor mye penger Liverpool legger på bordet. Det er imidlertid ventet at de kan være villige til å la israeleren forsvinne ut porten om det innebærer at Craig Bellamy ankommer Upton Park.

Spilleren selv skal ha et ønske om å spille for Liverpool, og venter nå i spenning på hvilken respons hans klubb vil gi på dette nye budet.

Israelske kilder melder at Benayoun vil reise fra Israel til England i morgen, for et møte med West Ham-ledelsen tidlig i neste uke.

- Vi jobber så godt vi kan for å få til en overgang for Yossi til Liverpool. Rafael Benitez kjenner til Yossis kvaliteter og det virker som han har plass til ham i sin tropp, uttalte Benayouns agent, Ronen Katzav, til en israelsk radiostasjon i dag.

Katzav verdsetter selv Benayoun til £4.5M.

Den tidligere israelske storspilleren Eyal Berkovitz, som var gjest i det samme radioprogrammet, hevdet at Benayoun nå er veldig nær ved å få sin overgang til Liverpool, selv om det ikke er 100% sikkert ennå. Hans kilde skal være en nær venn av den israelske landslagsspilleren.