Liverpool får £100 000 for O'Donnell

Lokalavis hevder at Liverpool mottar £100 000 fra Crewe for Danny O'Donnell. Landsmann ønsker Bellamy til Hammers. Jason McAteer legger opp. Milan vinner drakampen om Samuel Eto'o?

Staffordshire-avisen Sentinel antyder i dag at overgangsummen som Crewe Alexandra må betale Liverpool for reservelagets midtstopper Danny O’Donnell er £100 000.

O’Donnell har ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool, men etter at Liverpool og Crewe i går ble enige om en overgangssum er det ventet at 21-åringen i løpet av noen få dager skriver under på en treårskontrakt med klubben han var utlånt til hele sist sesong.

- Det var litt vanskeligere å komme til enighet med Liverpool enn jeg trodde. Rick Parry har nok blitt satt under press av de som styrer finansene på Anfield, men Liverpool ønsker selvsagt ikke å gi bort spillere gratis, sier Crewe-manager Dario Gradi til lokalavisen i dag.

Gabbidon håper Bellamy blir ”Hammer”
West Ham-forsvareren Danny Gabbidon er lagkamerat med Craig Bellamy på det walisiske landslaget. Nå håper han også å få Liverpool-spissen som lagkamerat på klubblaget fra høsten av. West Ham er en av klubbene som har blitt linket til Bellamy denne sommeren, og Gabbidon vil i tilfelle ta i mot sin landsmann med åpne armer.

Bellamy er ønsket også av klubber som Aston Villa, Blackburn og Newcastle, i tillegg til at West Ham-manager Alan Curbishley skal ha et ønske om å kjøpe Liverpool-spissen som partner til Dean Ashton. I britisk presse snakkes det om at man på Upton Park nå lokker waliseren med en ukelønn på hele £70 000, og det antydes en overgangssum på £9M.

- Craig Bellamy vil elske å spille for West Ham. Han vil bli en favoritt blant fansen her. Han er en kvalitetsspiller og fansen vil like det faktum at han aldri slutter å løpe, selv om laget ligger under med 3-0. Han er en forsvarers mareritt. En terrier som er i hælene på deg hele tiden. Han gir alltid 100%, skryter Gabbidon.

- Craig vil være et flott kjøp for oss, og han vil definitivt bidra til å forbedre troppen. Vår manager har mye penger å rutte med, og Craig er den type spiller klubben prøver å trekke til seg for å unngå å havne i nedrykksstriden igjen, legger han til.

- Dean Ashton og Craig vil være et fantastisk spisspar. Dean er høy og teknisk god, mens Craig jobber hardt, er rask og har stor aksjonsradius.

McAteer legger støvlene på hylla
Liverpoolfc.tv melder at tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer nå gir seg som aktiv fotballspiller. Den 35 år gamle midtbanespilleren var klubbløs etter at han ikke fikk fornyet kontrakten sin som spillende trener hos Tranmere Rovers etter sesongslutt. Dermed bestemte han seg for å legge fotballstøvlene på hylla.

McAteer ble i september 1995 hentet til Liverpool fra Bolton for £4.5M. Midtbanespilleren ble ofte benyttet som vingback under Roy Evans, og var en stor publikumsfavoritt under sine fire år på Anfield. Han spilte 150 kamper for de røde før han ble solgt til Blackburn i 1999.

Milan i Eto’o-samtaler
Gazzetta dello Sport melder at AC Milan vil åpne samtaler med Barcelona om en overgang for den Liverpool-linkede spissen Samuel Eto’o. Det blir antydet en overgangssum på £25M for kameruneren.