Liverpool får mer kamp om Heinze

Etter at Lyons solide forsvarer Cris pådro seg en alvorlig kneskade mot Toulouse, skal Alain Perrin se på muligheten for et comeback til fransk fotball for Gabriel Heinze.

De franske mesterne ble sammen med Juventus, Real Madrid og Liverpool linket til argentineren tidligere i sommer. Da Lyon tapte for Liverpools Champions League-motstander Toulouse i helgen, pådro Cristiano Marques Gomes, bedre kjent som Cris, seg en alvorlig kneskade som vil sette han ut av spill i lang tid. Lyon-sjef Alain Perrin har derfor sett seg ut Manchester Uniteds Gabriel Heinze som erstatter.

Heinze har tidligere hatt et velykket opphold i Ligue 1. Han kom til Paris St. Germain i 2001, og rakk å bli helt der i løpet av sitt tre år lange opphold før han ble kjøpt av Manchester United. I 2005 ble han kåret til den beste forsvareren i hovedstadsklubbens historie.

Det er den franske sportsavisa L'Equipe som melder om Lyons bud i dag. Liverpool jakter som alle har fått med seg Gabriel Heinze, og mener man har en god sak. Gabriel Heinze skal sitte på et brev som sier at han kan kan få bytte klubb om noen legger 10 millioner euro (£6,8 millioner) på bordet. Manchester United på sin side hevder at de har sagt i fra om at dette ikke gjelder om budet kommer fra noen av erkerivalene. Heinze selv ønsker seg til Anfield, og har sagt klart fra om det til Alex Ferguson og sine advokater. Det er satt opp en Premier League-høring om saken neste mandag. Alex Ferguson har uttalt seg nok en gang om situasjonen til argentineren, og sier i dag at Heinze fortsatt er en populær spiller innad i troppen.