Liverpool FC lanserer egen TV-kanal

LFC TV lanserers til sommeren. Klubbens egen TV-kanal skal sende sju dager i uken. Montse nekter Rafa å dra fra Liverpool.

Liverpool FC kommer til å lansere sin egen TV-kanal i sommer. Og navnet er ikke overraskende LFC TV. Klubben har nå utlyst intet mindre enn 20 stillinger i forbindelse med nyskapningen. Kanalen skal ha sendinger sju dager i uken, og vil trolig i likhet med MUTV og Chelsea TV bli tilgjengelig via ulike satellitt-pakker og kabel-tv. Program-menyen vil bestå av en miks av nyheter, kamper (gamle og nye), eksklusive intervjuer med manager og spillere, dybdeanalyse og studiodiskusjoner.

Dersom en jobb i LFC TV er noe som frister, finnes de utlyste stillingene her og her. Klubben er først og fremst ute etter folk med erfaring fra TV-produksjon og med en god kjennskap til fotball generelt og Liverpool FC spesielt. Søknadsfristen er 11.mai.

Kanalen vil ta i bruk helt nye produksjonslokaler i Liverpool, spesialbygd for formålet.

Montse vil ikke flytte fra Liverpool
Liverpools nye eier Tom Hicks har kommentert prosessen med å forlenge kontraktene til spillere som Steven Gerrard, Jamie Carragher, Jose Reina og Xabi Alonso i dagens The Times. Amerikaneren avslører også at Rafael Benitez sine kone, Montse, ikke vil flytte fra Liverpool!

- Rafa har startet prosessen med nye kontrakter for sentrale spillere. Vi ønsker at disse spillerne skal bli i klubben. Jeg kan ikke se at karer som Steven Gerrard og Jamie Carragher kommer til å spille for noen annen klubb enn Liverpool, og jeg tror ikke folk i Liverpool kan se for seg at Gerrard noen gang spiller i en blå spillertrøye, sier Hicks.

Amerikaneren tror også at Benitez sin kone, Montse, vil sørge for at spanjolen blir på Anfield i mange år fremover.

- Rafa kommer ikke til å dra noen steder. Han er under kontrakt, og han har fortalt meg at hans kone har sagt at dersom han forlater Liverpool, så må han reise uten henne, for hun akter å bli boende på Merseyside. Rafa kommer definitivt til å bli i Liverpool, ettersom han er mannen vi ønsker skal lede laget. Han er en mann med friske ideer, og han er ikke redd for å prøve noe nytt, noe som antagelig er en god egenskap i Storbritannia. Han er en intelligent fyr, en stor taktiker og vi liker hans planer.

- Vi hadde en samtale der vi snakket om budsjett, hans filosofi og så på hvordan vi kan forbedre klubben. Møtet vartet i fem timer, og ble en leksjon i hans tenkemåte og alt hva vi kan forbedre i klubben.

- Vi ønsker å kjempe i toppen over lang tid, og da må vi utvikle gode, unge spillere og mikse disse med innkjøpte stjerner. Det gjorde også Rafa helt klart for oss. Fundamentet må være våre egne unge spillere. Vi kjemper med toppklubbene nå. Vi burde ha slått Manchester United, og vi slo Chelsea. Rafa forklarte hvorfor vi har hatt problemer med å være konkurransedyktige over en hel ligasesong, men det har gått bedre i Champions League. Målet er å bli konkurransedyktige, og vinne begge, avslutter Hicks.