Liverpool har kjøpt San Jose

Liverpool skal i dag ha kjøpt 18 år gamle Mikel San Jose fra Athletic Bilbao. Ung tysker også inn porten. Atletico og Villarreal enige om Forlan og Riquelme.

Skysports.com melder at Liverpool har kjøpt Athletic Bilbaos forsvarer Mikel San Jose. Den 18 år gamle midtstopperen blir den andre unge spilleren som Liverpool sikrer seg på to dager. I går ble det som kjent klart at keeperen Nikolay Mihaylov blir å finne på Anfield neste sesong.

Liverpool må betale 400 000 euro (£270 000) for den 18 år gamle spanske midtstopperen. San Jose har blitt vurdert som den baskiske klubbens mest lovende spiller.

- For oss er dette dårlig nytt, men Mikel har bestemt seg for å spille for Liverpool og det var umulig for oss å konkurrere med dem, heter det i en pressemelding bra Bilbao-klubben.

San Jose selv ser nå frem til å jobbe under Rafael Benitez.

- Dette kom overraskende på meg, men jeg har bestemt meg for å takke ja til sjansen jeg får i Liverpool. Jeg er opprømt, men vet jeg må jobbe hardt hver dag for å spille meg inn på førstelaget, siteres tenåringen.

San Jose skal ha signert en treårskontrakt med Liverpool.

Tysker også på plass
En annen ung spiller som har sneket seg nesten ubemerket inn porten på Anfield er den tyske U17-spilleren Marvin Pourie. Spissen ankom fra Dortmund allerede i begynnelsen av mai.

Atletico Madrid enige med Villarreal
Et nytt tegn på at Fernando Torres er på vei bort fra Atletico Madrid kom i dag med meldingene om at Madrid-klubben har blitt enige med Villarreal om kjøp av sør-amerikanerne Diego Forlan og Juan Roman Riquelme.

Den spanske avisen AS melder at de to klubbene har blitt enige om en totalsum på 30 millioner euro (£21M) for de to spillerne, og dermed bare øker spekulasjonene om at Torres er på vei til Liverpool. Atletico kan imidlertid få problemer med å overbevise Riquelme om en retur til spansk fotball etter at han spilte andre halvdel av sist sesong hjemme i Argentina.