Liverpool på TV-skjermen

Lørdagens kamp mot Everton den første som blir sendt i HD. Bortekampen mot Newcastle også på norsk Canal+. Nye juniorer opptatt med landslag.

Liverpool med på historisk åpning
Canal+ melder at Liverpool-Everton førstkommende lørdag, med avspark kl 13.45, vil bli sendt i HD.  Det er Canal Digatal som bekrefter dette i dag.

Derbyet på Merseyside blir den første av 120 kamper som skal sendes fra Premier League.

Canal+ kan nå også bekrefte at Newcastle v Liverpool, lørdag 10.februar kl 16.00, sendes direkte på Canal+ Sport1 i Norge, Danmark og Finland, samt Kanal 5 i Sverige.

Brouwer og Francis på tur
Jordy Brouwer, 18-åringen som Liverpool har sikret seg fra Ajax, er tatt ut til et treningsopphold for det nederlandske U19 landslaget.  Troppen skal trene i Nederland 5. og 6.februar.

Francisco Manuell Duran, eller bare Francis, er uttatt til en firenasjonersturnering på Gran Canaria.  Det er ventet at Francis blir klar for Liverpool i løpet av dagen.  Spania møter først Danmark 6.februar, før man senere spiller mot Kanariøyene og Tsjekkia.  Miki Roque og Godwin Antwi har også vært involvert med Spania U19, men er ikke tatt ut denne gangen.