Liverpool setter prislapp på Bellamy

Flere engelske aviser melder om at Liverpool skal ha satt en startpris på £12m for Craig Bellamy. Du kan stemme på Reina som årets keeper.

Det er velkjent for de fleste at Rafa vil forsøke å forsterke troppen betraktelig denne sommeren. Spillere skal selges, og bedre spillere skal inn. Craig Bellamy er en av spillerne som ryktes å være på vei ut. Rafa vil imidlertid ha mest mulig tilbake for waliseren, slik at det kan plusses på flere pund på overgangsbudsjettet.
Blackburn har lenge ønsket å hente tilbake den lynraske spissen, men prislappen på 12 millioner pund kan være for høy for de hvite og blå.
Nyrike Aston Villa og West Ham skal derimot fortsatt være interessert i å skaffe seg Bellamy.

Bellamy har scoret ni mål på 42 opptredener denne sesongen. Den omstridte angriperen skapte overskrifter da Liverpool var i Portugal tidligere denne sesongen, og han var ubenyttet reserve i Champions League-finalen i Aten.

Med Peter Crouch, Dirk Kuyt og snart ukraineren Andriy Voronin i troppen kan det bli vanskelig for Bellamy å spille seg inn i laget til neste sesong.
Spesielt ettersom ryktene stadig går om angripere som David Villa og Samuel Eto’o.

Stem på Reina
Liverpools solide målvakt har holdt buret rent nitten ganger i ligaen denne sesongen. Dette er klart flest ”clean-sheets”. Selv om han hadde en litt rufsete start på sesongen, har han i det siste vært i glimrende form, og han har blitt hyllet av Rafa som en av verdens beste keepere.
Nå kan du stemme på han som årets keeper. Konkurrentene er; David James (Portsmouth), Jussi Jaaskelainen (Bolton), Petr Cech (Chelsea) og Ben Foster (Watford).

Her kan du avgi din stemme.