Liverpool - Toulouse på TV3

Glenn Ø. Støldal i TV3 bekrefter til liverpool.no at de kommer til å direktesende returoppgjøret mellom Liverpool og Toulouse neste tirsdag. Puma med King Kenny sneakers.

Liverpool har et bra utgangspunkt foran returoppgjøret neste tirsdag. Andriy Voronins perlescoring skilte lagene da de forrige uke møttes under meget tøffe forhold i Frankrike, men det gjenstår fortsatt arbeid før de røde er klare for en ny sesong i Champions League. Norsk TV3 kommer altså til å direktesende oppgjøret fra Anfield. Kampen har avspark kl 21.05 norsk tid.

- Kvalifiseringen inngår ikke i vår rettighetspakke til UEFA Champions League. Vi synes likevel denne kampen er såpass interessant, at vi har brukt ressurser på å sikre oss oppgjøret. Vi tror at seerpotensialet absolutt er til stede når Liverpool spiller den avgjørende kampen om plass i UEFA Champions League denne sesongen, sier presse- og informasjonanvarlig i TV3, Glenn Ø. Støldal, til liverpool.no

Sendingen på TV3 starter 21.00 - og Thor Eggen er satt opp som kommentator.

King Kenny sneakers fra Puma
Puma har i samarbeid med den engelske sneaker-butikken Size denne uken lansering av "King Kenny Collection". Dette er altså ekstremt limiterte Kenny sneakers, i Liverpool, Celtic og Skottland utførelse. Et must for Kenny Dalglish-fans? Link til Size og den nye kolleksjonen finner du her.