Liverpool v Marseille på VS2

Kampen i Champions League neste uke prioriteres ikke på Viasat. Steve Coppell mente at Fernando Torres var hele forskjellen på Madejski. Supporterklubb i Stavanger.

LFC v Marseille live
Liverpools neste kamp i gruppespillet i Champions League, hjemme mot Marseille onsdag 3.oktober, sendes direkte på Viasat Sport 2.

Man Utd v Roma går direkte på TV3, mens Rosenborg v Schalke blir sendt live på Viasat4. Det er også verdt å merke seg at Steaua v Arsenal og Valencia v Chelsea vises direkte på SportN.

Sjekk vår TV-liste for ajourført oversikt over kamper som kommer på skjermen.


- Farten til Torres avgjorde
Den vanligvis reflekterte Steve Coppell var noe mutt og småsur etter at hans mildt sagt aggressive mannskap var blitt slått ut av Carling Cup. 4-2 tapet for Liverpool mente han i hovedsak skyldes en mann, og hans evne til å løpe fra sine motstandere.

- Viljen og kreativiteten hos oss var der, men forskjellen utgjorde om lag £20M, oppsummerte Coppell.

- Jeg synes vi skapte nok sjanser. Vi hadde mange farlige innlegg i straffefeltet, men vi greide ikke å få avsluttet.

- Du forbereder deg og ønsker å spille mot de beste, og skaper deg et omdømme ved å hindre at disse kommer til. Derfor er det skuffende å se at en mann får score tre mål.

- Vi hadde ingen spesiell plan for å stoppe Torres, noe vi kanskje skulle ha hatt. I første omgang synes jeg han var nokså anonym, men han fikk økt selvtillit for hvert mål og begynte å vise seg fram.

- Nøkternt sett har han ikke satt denne divisjonen på hodet så langt, men du kunne se at han vokste utover i denne kampen. Etter hvert måtte vi ta flere sjanser framover og det åpnet ytterligere dører for ham.

- Det Torres gir Liverpool som deres andre spillere ikke har, er rå fart. Det var situasjoner som ikke ble skapt av avansert spill, men det var heller et spørsmål om å utnytte farten hans ved å slå langt. Og han er hurtigere enn de fleste.


Stavanger Liverbirds
Det vokser og gror blant lokale "Liverbirds-avdelinger". Stavanger så dagens lys i vår og har nå fått opp egen hjemmeside. Mange av de røde i byen treffes på "Champs" og er i ferd med å bygge opp et nytt miljø i oljebyen på utestedet. Klikk på linken under for å finne ut mer om Stavanger Liverbirds:

http://www.liverbirds-stavanger.com/

Supporterklubben får en del spørsmål fra andre som også ønsker å starte opp lokale supporterklubber etter oppslag om dette i Kopite og på liverpool.no. Dette skjer uavhengig av oss, men LFCSCSB ser bare positivt på slike klubber og oppfordrer røde venner rundt omkring i landet til å finne lokale fellesnevnere. I stedet for å sitte hjemme og se de røde på skjermen er det mye mer sosialt å se Liverpool sammen med likesinnede. Noen ønsker "bare en plass å være", mens andre (som for eksempel Ålesund) har tatt ballen litt lengre. Poenget er at det er lokale krefter som vet hva de som bor på stedet ønsker - og styrer det beste selv. Så samarbeider vi heller nært hvis det er ønskelig. For oss er det definitivt det.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du går med tanker om å starte opp noe i ditt nærmiljø og ønsker flere tips og innspill rundt rundt dette: [email protected]