Liverpool vil ha £1.5M for Warnock

Liverpool krever £1.5M fra Blackburn for Stephen Warnock, nå som avtalen for Lucas Neill ser ut til å kollapse. Ayala nærmer seg ny klubb. Større TV-inntekter neste år.

Liverpool Echo skriver i dag at Blackburn fortsatt er ivrige etter å kjøpe Stephen Warnock, selv om overgangen til Lucas Neill til Liverpool ser ut til å kollapse. Lokalavisen bekrefter at det fortsatt pågår samtaler mellom klubbene angående Warnocks situasjon. Liverpools prisforlangende blir nå oppgitt til £1.5M.

Rafael Benitez avventer fortsatt bekreftelse på at Lucas Neill virkelig velger West Ham foran Liverpool, men lite tyder på at australieren nå ombestemmer seg i tolvte time.

Ayala nær ny klubb
Roberto Ayalas agent skal ha bekreftet at den argentinske forsvareren er nær ved å skrive under for en ny klubb. Det er skysports.com som melder dette. Stopperens kontrakt med Valencia går ut til sommeren, og den spanske klubben skal ikke ha vist stor iver etter å forlenge avtalen.

Villareal blir hevdet å være favoritter til å sikre seg Ayala, men rapportene i engelsk presse i dag tyder på at Liverpool akter å ha et ord med i laget.

- Vi er ikke langt unna å bli enige med en ny klubb med tanke på neste sesong. Bare noen få detaljer gjenstår, skal agenten Gustavo Mascardi ha uttalt til Radio Valencia SER.

Mer TV-penger
Liverpool Echo melder at Liverpool kan doble inntektene fra TV-rettigheter neste sesong. Dette som en følge av den nye TV-avtalen som Premier League har forhandlet frem.

Ligavinneren neste år vil for eksempel kunne innkassere £50M, noe som er nesten £20M mer enn Chelsea håvet inn da de vant i 2006. Klubben fra Londons vestkant hentet £30.4M i prispenger som vinnere den gangen. Dette blir summen som tilfaller laget som ender på 16.plass neste sesong!

Bare fra rettighetssalg i utlandet henter Premier League inn £625M. Utenlandsrettighetene i 208 land er akkurat ferdigforhandlede.