Liverpool vurderer norsk stortalent

Liverpool skal være i ferd med å gi Arsenal kamp om underskriften til Haugesunds unge stjerneskudd Håvard Nordtveit. London-klubben er likevel fortsatt favoritt til å sikre seg nordmannen.

TV Haugaland melder på sine nyhetssider at Liverpool har kastet seg inn i kampen omt FK Haugesunds supertalent Håvard Nordtveit. En spiller Arsenal har vist stor interesse for, og Arsene Wenger dro personlig til Haugesund for å se 16-åringen i aksjon i kampen mot Notodden på søndag. Det ble også forhandlet om en overgang etter kampen, uten at partene kom til enighet.

Sportslig administrativ leder i Haugesund-klubben, Nils Halvor Berge, bekrefter overfor TV Haugaland at de mottok en henvendelse fra Liverpool for fjorten dager siden. Berge forteller også at de har varslet klubber som Manchester United og franske Bordeaux om interessen rundt Nordtveit.

Arsenal skal forøvrig ha sendt et skriftlig tilbud til FK Haugesund i går ettermiddag. Nordtveit skal ha blitt forespeilet en fireårskontrakt med London-klubben.