Lucas håper på et fotballmirakel

Lucas Leiva spiller sin siste kamp for Gremio før overgangen til Liverpool i natt, og håper på et fotballmirakel mot Boca Juniors. Carson spiller semifinale. Partridge nærmest klar for Chester.

Liverpools ferskeste rekrutt, Lucas Leiva, håper på et mirakel a la Istanbul i natt, når hans Gremio skal prøve å komme tilbake fra 0-3 mot Boca Juniors i returkampen i Copa Libertadores. Argentinerne, anført av Juan Riquelme, virker å ha full kontroll på oppgjøret etter den første kampen, men brasilianerne har fordel av hjemmebane i returen.

Lucas sin lagkamerat, keeperen Sebastian Saja, prøver i alle fall å hente inspirasjon fra Liverpools comeback i Champions League-finalen i 2005.

- Jeg kan ikke huske at Boca noen gang har sluppet inn tre mål i en avgjørende kamp som dette, men vi i Gremio må bare stole på våre kvaliteter og tenke på å gjøre ett mål om gangen. Jeg husker fortsatt hva som skjedde med Milan i Champions League-finalen i 2005. Det blir vanskelig, men det er ikke umulig, slår Saja fast.

Carson i semifinale
Scott Carson spiller sin kamp nummer 29 for England U21 når man møter vertsnasjonen Nederland i semifinalen i U21-EM i kveld. Det er to kamper mer enn klubbkamerat Jamie Carragher og Aston Villas Gareth Barry, som er de neste på lista over spillere med flest U21-landskamper for England.

Partridge nærmest klar for Chester
Den tidligere Liverpool-reserven Ritchie Partridge vil bli Chester-spiller i løpet av 48 timer, skriver Liverpool Daily Post. 26-åringen skal ha akseptert et kontraktsforslag fra Chester i går kveld, og iren vil nå skrive under på en toårskontrakt med klubben.

- Vi er nå enige, og formalitetene vil bli unnagjort i løpet av et par dager. Ritchie er den type kvalitetsving som vi har vært på utkikk etter, og det er flott at alt nå er i orden, siteres klubbens formann Stephen Vaughan.

Partridge fikk bare tre førstelagskamper for Liverpool, og har siden spilt for både Coventry, Sheffield Wednesday og Rotherham.