Macca sympatiserer med Djevlene

Fotballekspert Steve McManaman sympatiserer med Sir Alex Ferguson og Manchester United i Heinze-saken. Jeg ville heller ikke forsterke erkerivalen, sier Macca. United vant Community Shield.

Mandag vil Gabriel Heinze returere fra ferie og ha et møte med Sir Alex Ferguson. Det er da ventet på en snarlig løsning på overgangssaken.

Steve McManaman, fotballekspert på Setanta Sports og med fortid i Liverpool, holder nå med "The Red Devils" i denne saken.

- Liverpool ville heller aldri ha ønsket å solgt en av sine beste spillere til sine erkerivaler, sier Macca.

Ferguson er sint på sin kollega på Anfield, Rafael Benitez, fordi sistnevnte har vist interesse for forsvarsspilleren Gabriel Heinze. Og det selv om United har gjort det helt klart at han ikke er til salgs, ihvertfall ikke til en engelsk klubb. Heinze på sin side har satt advokater på saken for å få lov til å flytte til Anfield. Argentineren mener det står i et brev at han kan forlate Manchester United for 6,8 millioner pund, en sum Liverpool har godtatt.

Eks Liverpool-stjerne McManaman mener denne saken har gått ut av alle proporsjoner og kaller hele overgangssaken en farse.

- Liverpool ville også gjort alt for å stoppe United fra å kjøpe en av deres spillere. Så snart saken er blitt advokatmat, så er denne saken brakt til et annet nivå enn det som har med fotball å gjøre. Jeg forstår hvor Sir Alex Ferguson kommer fra og ville heller ikke ønsket å forsterke en erkerival, men alle kan forstå hvorfor Liverpool ønsker å kjøpe en så god, taklingssterk forsvarsspiller, sier McManaman til The Sunday Mirror.

Manchester United vant Community Shield
Etter 1-1 etter full tid, vant Manchester United 3-0 over Chelsea på straffespark i Community Shield-kampen mellom siste års liga- og cupmester. Dette er også Liverpools to argeste konkurrenter om sesongens ligagull. Ryan Giggs ga United ledelsen etter 35 minutter, før Florent Malouda utliknet like før pause. Etter 1-1 ved 90 minutters spill, ble det straffespark, der Pizarrro, Lampard og Wright-Philips alle bommet på sine forsøk, og Ferdinand, Carrick og Rooney traff på sine, var det klart for United-jubel på Wembley. Kanskje Sir Alex Ferguson etter dette er noe lettere til sinns når han i morgen møter Gabriel Heinze for overgangsprat?