Målløst for juniorene

Liverpool U18 spilte i går uavgjort 0-0 mot Blackburn på Akademiet. Le Tallec angrer. Pongolle på scoringslista. Tabloidpressen tar av.

Liverpool U18 spilte i går uavgjort 0-0 mot Blackburn hjemme på Akademiet, kan The Liverpoolway melde. Astrit Ajderevic skal ha spilt 70 minutter for de røde, og nærmer seg nok å være fysisk klar for å holde en hel kamp. Astrit har som kjent hatt fotballferie en del måneder, og viste med å få krampe etter 45 minutter i FA Youth Cup kampen mot Reading, at han nok er et stykke unna. Ray Putterill ble utvist allerede i første omgang for en stygg takling. Liverpools to unge lovende keeprer, Dave Roberts og Martin Hansen - spilte en omgang hver.

Mens U18 slet med å få hull på byllen gikk det bedre for U16. Også i den kampen sto Blackburn på motsatt banehalvdel, og Liverpools unggutter vant hele 7-0. Steve Irwin var dagens helt, og scoret fire av de syv målene.

Le Tallec angrer
Anthony Le Tallec er for tiden utlånt til Sochaux og fransk fotball. Nå angrer han på at han gikk på utlån til Sunderland forrige sesong, og mener han heller burde blitt i Liverpool for å kjempe om en plass på laget.

- Jeg skulle aldri bedt om det møtet med Rafa, der jeg ba om å bli lånt ut. Jeg skulle blitt på Anfield, sier franskmannen til L'Equipe.

Sinama med nytt mål i Primera
Florent Sinama-Pongolle fortsetter å imponere for Recreativo Huelva i spanske Primera. I dag scoret han 2-0 målet i Huelvas sterke 2-1 seier hjemme mot Villarreal.

Det var franskmannens syvende mål for sesongen.