Malouda første transfermål

Florent Malouda er spilleren Tom Hicks håper blir klar i løpet av uka, skriver Liverpool Echo. Steven Gerrard støtter England manager. Zenden blir gjerne i England.

Franskmann i søkelyset
Med den spanske sesongen ennå nesten uker unna å sluttføres bekrefter i dag Liverpool Echo at når Tom Hicks snakker om en spiller man håper å ha sikret seg i løpet av denne uka, så er det Florent Malouda det snakkes om.  Den franske venstrevingen fyller 27 år 13.juni, og innen den tid tror man altså på Anfield at han skal være klar for LFC.

Malouda spiller i morgen landskamp for Frankrike hjemme mot Georgia.  Trolig håper derfor Liverpool å få sluttført en avtale på torsdag eller fredag.  Rafael Benitez snakket tidligere om at man hadde avtaler i størrelsesorden ca £10M i støpeskjeen, og selv om enda større beløp har versert i media vil en overgangsum trolig ligge på om lag det nivået.


England forlanger seier
Et England som har kommet noe skjevt ut i sin EM-gruppe har presset på seg foran morgendagens bortekamp mot Estland.  Fotballnasjonen vil forlange seier til Steven Gerrard & Co, og scouseren svarer med å støtte sin mye kritiserte manager Steve McClaren.

- For å være ærlig, Steve har gjort en god jobb siden han tok over.  Jeg er en av de mest erfarne spillerne på laget nå og kritikken har ikke vært rettferdig.  Han har gjort alt rett.

- Han har forberedt oss og fortalt oss de riktige tingene, og han har vist tillit til spillerne,  Det er imidlertid begrenset hva en manager kan gjøre.  Spillerne må gjøre jobben ute på banen.

- Han er manager for England og det å få kjeft hører med til jobben.  Nå kan spillerne gå ut og sørge for at presset letter for ham.  Vi er valgt ut for å gjøre en jobb og det er opp til oss å gjøre den bra.

- Etter en god kamp mot Brasil kan vi likevel ikke si at vi har foretatt et vendepunkt.  Vi må bevise det over tid.  Vi må nå slå Estland og avansere i gruppa.  Vi kan først slappe av etter at vi har kvalifisert oss og si ”hør her, vi har ikke spilt glimrende men vi har gjort jobben ved å kvalifisere oss”.


Bolo vurderer
Faren til Boudewijn Zenden, Pierre, er også spillerens rådgiver, og han forteller at man ikke stresser med å finne en ny klubb til nederlenderen etter at hans kontrakt med Liverpool er sluttført.

- Det haster ikke, alle er på ferie for øyeblikket, sier Pierre Zenden.  – Det er flere som er interessert, men intet konkret så langt.

- Han liker seg i England, men vi får se hva som skjer.  Vi kan ikke si når det blir tatt en avgjørelse, om det vil ta uker eller måneder.