Man Utd etterforsker agent

I kampen om Gabriel Heinze har nå Manchester United tatt posisjon i skyttergrava, og sikter på spillerens agent. Daniel Pacheco i forhåndstropp til VM.

Ferguson slår tilbake
Etter at Rafa Benitez i dag bekreftet at advokater jobber på Liverpools vegne angående en overgang for Gabriel Heinze, svarer Manchester United med å etterforske spillerens agent og dennes involvering i saken.

Stridens kjerne er som kjent et brev som er blitt sendt til Heinze, og hvor Man Utd godtar at han kan selges dersom klubber byr et minimumsbeløp. United sier i ettertid at man ga beskjed om at dette ikke ville gjelde konkurrentene Liverpool, Chelsea og Arsenal, men kilder i pressen hevder at dette ikke er nevnt i brevet.

Det synes også klart at Liverpool har kommet med et bud som er stort nok i forhold til hva man har godtatt som salgsum på Old Trafford, men et avslag på dette har gjort at man på Anfield har søkt juridisk hjelp. Kilder i pressen hevder at budet fra LFC var på £6.8M.

Det virker klart at Heinze selv gjerne kommer til Liverpool, og Alex Ferguson bekreftet i dag det man også har antydet tidligere, at han via sin agent har drevet aktiv for å komme seg til konkurrenten.

- Vi undersøker noen av uttalelsene som kommer fra spillerens agent, og når kontakt først ble gjort med Liverpool, sier Ferguson.

- Vi er ikke fornøyd med hvordan agenten har opptrådt i denne saken. Dette undersøker vi også, men det vil ta et par dager til før vi har mer å si om dette.


Pacheco med Spania U17
Den 16-årige spissen som Liverpool har hentet fra Barcelona, Daniel Pacheco, er med blant de 25 som Spania har tatt ut til til et treningsopphold 2-12.august. Etter det vil man man kutte troppen til de 21 spillerne som skal være med i VM for U17 i Korea fra 13.august til 9.september.

Spania har i VM kommet i en gruppe som utenom dem selv består av Honduras, Argentina og Syria.