Man Utd frykter Torres

Uniteds assistentmanager Queiroz innrømmer at han frykter Fernando Torres før søndagens kamp på Anfield. Portugiseren kan heller ikke forstå at Rafael Benitez skal være under press fra eierne.

Er det en mann man frykter på Old Trafford før søndagens visitt til Anfield, så er det Fernando Torres. Manchester Uniteds assistentmanager Carlos Queiroz har i alle fall merket seg spanjolens gode form.

- Han ser alt. Han er som en ørn. Jeg er veldig imponert, uttaler portugiseren til engelsk presse.

- Han kan se rom der andre ikke kan det, og har en voldsom gjennombruddskraft både med og uten ball i disse områdene. Han kan ta seg forbi sin mann og skape seg rom og tid. Han er en spiller som gir Liverpool noe helt nytt, legger han til.

- Jeg har vært i England i fem år nå, og har aldri sett et Liverpool-lag som har sett så sterkt ut på denne tiden av sesongen. De har bedre balanse, er mer stabile og oppnår veldig gode resultater. De er sterke, velbalanserte, godt organiserte og er gode defensivt som alltid under Benitez. I tillegg har de altså spillere som Torres.

Den spanske landslagsspissen gjorde sitt tolvte mål for sesongen i Marseille på tirsdag. Liverpool vant 4-0. Likevel vil engelsk presse ha oss til å tro at Rafael Benitez kan få sparken av George Gillett og Tom Hicks når som helst.

- Etter alt Rafa har gjort for Liverpool fortjener han ikke dette presset. For meg ser det ut som de dårlige sidene ved fotballen på kontinentet er i ferd med å få fotfeste i England. I de siste fem årene har det definitivt vært en endring til det verre. Flere og flere managere er under press nå. Jeg har kjent Rafa i mange år, og han er en stor trener og en stor mann, erkjenner Queiroz.

Assistentmanageren til Alex Ferguson kan ellers avsløre at det ikke er sikkert at midtbanespillerne Anderson og Owen Hargreaves blir restituert i tide til å rekke kampen på søndag.

- Vi håper de skal bli klare, uttaler han.