Man Utd res - Liverpool res 1-1 (0-1)

Liverpool dominerte kveldens reservelagskamp mot Manchester United i lange perioder, men måtte til slutt nøye seg med poengdeling etter en sen utligning fra vertene.

Pauserapport: Liverpool har vært det klart beste laget i første omgang på Victoria Stadium, og har dominert banespillet stort. De hvite og sortkledde gjestene har vært langt mer ballsikre enn vertene, og spesielt har Sebastian Leto skapt mye problemer for Uniteds forsvar. Argentineren ble også felt innenfor Uniteds 16-meter, men i stedet for å få straffespark ble han belønnet med gult kort for filming. En klar dommertabbe. Liverpool tok ledelsen etter 35 minutters spill, etter et vakkert angrep som ble avsluttet med at Lucas Leiva hælsparket ballen fint tilbake til Jay Spearing, som kontrollert trillet lærkula i langhjørnet fra 11-12 meters hold. Spearing var også nær ved å lykkes med et godt langskudd som Zieler slo til corner like før pause. Liverpool har spilt med fem mann på midtbanen, og Jordy Brouwer som ensom spiss. Ray Putterill (høyre) og Sebastian Leto (venstre) har utgjort vingene, mens en god Damien Plessis har hatt rollen som anker og ballfordeler bak Lucas Leiva og Jay Spearing sentralt. I backrekka har Emiliano Insua vært god på venstrebacken, mens Stephen Darby har hatt mer trøbbel på høyre side. De farlighetene som United har hatt, har oppstått på hans side av banen.

Sluttrapport: I 82 minutter hadde ikke Manchester United en eneste avslutning på mål, og Charles Itandje var nærmest vært arbeidsløs i en andreomgang der vertene nesten ikke hadde vært over midtbanen før Liverpools målscorer Jay Spearing noe unødvendig mister ballen på vei fremover midt på banen. United kontrer og innbytter Welbeck får slått et innlegg foran mål. Der dukker hjemmelagets kaptein Kieran Lee opp, og header forbi Itandje og i mål. Blodig urettferdig i en kamp som Liverpool burde ha avgjort til sin fordel lenge før den tid. Dermed ble det ti hektiske sluttminutter med store sjanser til begge lag. Uniteds Dong bommet regelrett på ballen i god posisjon, mens Lucas Leiva headet i stolpen to minutter på overtid. Etter spill og sjanser burde Liverpool ha vunnet denne kampen komfortabelt, og dette må dermed anses som to poeng tapt heller enn ett vunnet.

Manchester United: Zieler; Gray, R Eckersley, Chester, A Eckersley; Lee, Cleverley (Drinkwater 73), Hewson, Barnes; Dong, Fagan (Welbeck 63). Ubenyttede reserver: S Evans, Woods, C Evans.

Gult kort Man Utd: Gray

Liverpool: Charles Itandje, Stephen Darby, Mikel San Jose, Jack Hobbs, Emiliano Insua; Damien Plessis (Ryan Flynn 79), Jay Spearing, Lucas Leiva, Ray Putterill (Ryan Crowther 63), Sebastian Leto; Jordy Brouwer (Craig Lindfield 76). Ubenyttede reserver: Dean Bouzanis, Martin Kelly,

Gule kort Liverpool: Sebastian Leto og Damien Plessis.