Manchester United vil etterforske Liverpool

Manchester United starter etterforskning av Liverpool i forbindelse med Heinze-sagaen. Gjensidig respekt mellom Keane og Rafa. Supporterklubben på plass i Bergen i morgen.

Manchester United lar ikke Heinze-saken ligge, selv om hovedpersonen nå har blitt Real Madrids eiendom. Alex Ferguson lover på Old Trafford-klubbens offisielle nettsider at Liverpool "ikke skal slippe unna" i denne saken, og bebuder en ettforskning av Anfield-klubbens rolle i sagaen.

Ferguson skal også ha uttalt at han ikke har problemer med Heinze selv nå i ettertid, men at han er frustrert over 29-åringens agent og kommentarene som Rafael Benitez har kommet med i sakens anledning.

- Vi etterforsker Liverpools rolle i denne saken. Vi skal ikke la dem slippe unna med dette. Derfor går vi til dette skrittet. David Gill jobber med saken for øyeblikket. Vi vil komme til bunns i dette, og så får vi ser hva som kommer ut av det, siteres skotten i Manchester Evening News.

- Dette har vært en skuffende saga, men jeg bærer ikke nag til Gaby. Han var en kriger for oss, og en spiller som ga alt. Dette handler imidlertid om hans agent. Noen spillere er kontrollert av sine agenter. Jeg tror ikke Gaby har fått den riktige informasjonen.

- Rafael Benitez sine uttalelser var skuffende. Han snakker om kamptidspunkter. Han skulle sett de avsparktidene vi har hatt de 2-3 siste sesongene. Det var aldri en sjanse i havet for at Liverpool skulle vinne denne saken, så Rafa har åpenbart ikke lest Premier League-reglementet, avslutter United-manageren syrlig.

Keane tror Liverpool kan vinne ligaen
Tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane, som nå er manager for Sunderland som Liverpool møter i morgen, tror at Liverpool kan vinne ligaen denne sesongen.

- Jeg har virkelig tro på Liverpool denne sesongen, og med de kjøpene de har gjort og slik klubben har utviklet seg, virker de sterkere enn i fjor. Ett av de fire etablerte topplagene vil nok vinne ligaen denne gangen også, sier Keane til Sunderland Echo.

- Liverpool har troen på at de kan gå til topps med den troppen de har, og da kommer de nok til Stadium of Light for å ta tre poeng. Vi vil ha fullt hus og publikums støtte i morgen. Vi må gå ut og gjøre vårt beste. Liverpool har et veldig bra lag, og jeg så dem spille veldig godt fotball forrige helg. Men vi kan slå alle når vi har dagen, legger han til.

Respekten er gjensidig
Om Keane har stor respekt for Liverpool, er ikke Rafael Benitez' respekt for Keane noe mindre.

- Roy Keane er en god manager. Det han gjorde med Sunderland i fjor var fantastisk. De var på bunnen av tabellen da han tok over, og så sørget han for at de rykket opp. Han trenger tid til å bevise hvor god han er, men jeg mener han gjorde noe veldig spesielt i fjor, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- Forhåpentligvis rykker ikke Sunderland ned igjen. Keane er en god manager nå, men i fremtiden kan han bli en av de største. Sunderland tapte 3-0 mot Wigan sist helg, og vil være desperate etter å vinne på hjemmebane i morgen. De har noen flotte supportere, og det blir en tøff kamp for oss.

Sunderland uten sin kaptein
Sunderland må for øvrig klare seg uten sin kaptein, Dean Whitehead, samt nøkkelspiller Carlos Edwards, i morgen. Duoen er skadet.

Supporterklubben på plass i Bergen
LFCSCSB vil være på plass under familiedagen på Fana stadion i morgen. Der vi vil ha stand i forbindelse med at Liverpool Legends spiller mot Brann Old Boys. Det blir utdeling av en del "freebies", samt mulighet til å få kjøpe et lite utvalg LFC-souvenirer.