Marseille beholder Cissé likevel?

Marseille-president Pape Diouf antyder nå at hans klubb likevel ønsker å benytte seg av sin opsjon på kjøp av Djibril Cissé.

Marseille ser nå ut til å ha gjort helomvending angående Djibril Cissé. Det virker nå nemlig som om den franske klubben ønsker å benytte sin opsjon på kjøp av den utlånte Liverpool-spissen. Liverpool Daily Post skriver i alle fall i dag at Marseille-president Pape Diouf ønsker at Cissé skal fortsette karrieren i klubben også ut over denne sesongen.

- Cissé er her på lån, og skal han fortsette å spille for oss må tre parter komme til enighet. Liverpool, spilleren og Marseille, siteres Diouf.

- Etter vår siste kamp vil vi forhøre oss om vi kan kjøpe ham. Jeg er overbevist om at Cissé kan fortsette å tjene denne klubben bra også i fremtiden, legger han til.

To serierunder gjenstår i Frankrike, og Marseille har bortekamp mot St Etienne kommende lørdag, mens de avslutter med hjemmekamp mot Sedan lørdag 26.mai. Etter den kampen vil altså Djibril Cissés fotballfremtid bli klargjort.