Marseille ønsker Cissé på billigsalg

Marseille ønsker bare å betale halvparten av summen som er avtalt for Djibril Cissé. Allardyce ønsker seg Hyypiä. Ex-røde med kontraktstilbud fra Stoke. Ambrosini ser frem til å møte Gerrard.

Den franske avisen L’Equipe skriver i dag at Marseille vurderer hvilke muligheter de har for å beholde Djibril Cissé. Den franske klubben skal ha en opsjon på å kjøpe Cissé for 12 millioner euro (£8.2M), men dette er de rett og slett ikke villige til å betale. Nå skal de visstnok gjøre et forsøk på å få redusert prisen til 7 millioner euro (£4.8M). Alternativet skal være å overtale Liverpool til å låne ut spissen en sesong til.

- Liverpool forbereder seg til Champions League-finalen, mens vi er opptatt med innspurten av sesongen i Ligue 1. Vi ønsker å begynne samtaler med Liverpool så snart disse to tingene er overstått. Vi ønsker å vite mer om neste sesong, da dette kan influere hvilke valg vi gjør, uttaler Marseille-formann Pape Diouf til L’Equipe.

Marseille kjemper som kjent for å sikre seg andreplassen i den franske toppserien, og dermed en plass i neste års Champions League.

Big Sam ønsker seg Sami
Sam Allardyce har allerede begynt å røre på seg som ny manager for Newcastle. Nå skal han ha satt opp en handleliste over spillere til neste sesong som inkluderer Liverpools Sami Hyypiä, i tillegg til andre erfarne spillere som Mark Viduka, Tal Ben Haim, Sol Campbell og Jlloyd Samuel. Samtidig frigir han karer som Titus Bramble, Craig Moore, Olivier Bernard, Pavel Srnicek og Oguchi Onyewu.

Tidligere røde fikk kontraktstilbud med Stoke
To tidligere Liverpool-spillere har fått tilbud om kontrakter med League One-klubben Stoke City. Det gjelder 30 år gamle Salif Diao og 33 år gamle Dominic Matteo. Begge spillerne var utlånt til Britannia Stadium denne sesongen, henholdsvis fra Liverpool og Blackburn, og begge er nå såkalte frie agenter.

Ambrosini får endelig møte Liverpool
AC Milans midtbanespiller Massimo Ambrosini måtte stå over Champions League-finalen i Istanbul grunnet en lårskade han pådro seg i semifinalen. Denne gangen ser imidlertid helsa ut til å holde for italieneren, og han får sitt skjebnemøte med Liverpool i Aten.

- Livet er merkelig, for det er ikke alltid du får en ny mulighet slik som jeg får nå. Det er jeg takknemlig og glad for, og nå må vi alle være rede til å møte Liverpool som tok fra oss tittelen for to år siden, uttaler 29-åringen til uefa.com.

- Kampen i Istanbul var så utrolig at selv om vi hadde hatt 10 forsvarere på banen da Liverpool gjorde sine mål ville det ikke ha utgjort noen forskjell. Fotballen er utrolig noen ganger, og finalen i 2005 er kroneksempelet på det.

Nå ser den defensive midtbanespilleren frem mot å måle krefter med Steven Gerrard.

- Jeg tror Liverpool er sterkere nå enn i 2005. De har en veldig god manager og er godt organiserte. I tillegg har de noen gode og viktige enkeltspillere på laget. De har den beste midtbanespilleren i Europa for øyeblikket i Steven Gerrard. Etter min mening er han utvilsomt den beste akkurat nå. Det er enormt tilfredstillende å skulle få bryne seg på en slik spiller. Det gir deg et adrenalinkick å møte en slik spiller i en Champions League-finale.