Marsj for Rafa

En protest trolig uten sidestykke vil bli holdt før og under kampen på Anfield i kveld. 30000 underskrifter som støtte til Rafael Benitez.

Det tør være vel kjent at noen av Liverpools supportere i kveld vil arrangere en protestmarsj fra puben Sandon og de få hundre meterne til hovedinngangen bak Main Stand.

Organisasjonen RTK, Reclaim The Kop, står bak dette, og skriver i en melding om at flygeblader om protesten kan hentes på HJC Shop (bak The Kop) fra kl 17.00 engelsk tid. Marsjen vil starte fra parkeringsplassen bak The Sandon halvannen time senere.

Dette skriver RTK i ettermiddag:

"Sørg for å komme deg ned til, eller i nærheten av The Sandon kl 18.30 (lokal tid), og det vil være noen der som vil sørge for å ta ledelsen og informere alle om hva som skal skje. La oss gjøre dette til noe spesielt. Et virkelig bevis på rød styrke. Dette har allerede blitt bygget opp i pressen, nå er det opp til oss å gjøre resten. Vår manager behøver oss.

La oss denne kvelden legge til side alt som er anti amerikansk og anti Rick Parry. La det være til en annen dag, og vis heller vår lidenskapelige støtte til manageren. Vår klubb. Vår manager. La ingen ting komme i veien for det.

Bruk kveldens marsj som en støtte til vår manager, mannen som har gitt oss så mange spesielle kvelder, mannen som arbeider mot å bringe oss flere slike kvelder og mannen som nå behøver vår støtte mer enn noen gang. La oss vise ham hvor mye han betyr for oss. La oss starte med denne marsjen på utsiden, og siden fortsette innefor Anfields murer til de rister i grunnvollene.

Det er opp til hver enkelt av oss å få dette til å skje."

I en kampanje på nettet har det kommet drøyt 30000 underskrifter til støtte for Rafael Benitez.