Mascherano-avklaring lar vente på seg

Liverpool kan ikke regne med noen avklaring angående Javier Mascherano før i slutten av måneden. Neill i boks denne uka? Ny Cissé-scoring i Frankrike.

The Times skriver i dag at overgangen til Javier Mascherano fra West Ham til Liverpool vil drøye ut. Hele låneavtalen avhenger som kjent av om Liverpool får dispensasjon fra FIFAs regelverk om at en spiller ikke kan spille for mer enn to klubber i en og samme sesong. Den seriøse hovedstadsavisen mener å vite at en avgjørelse vil trekke ut i tid, og at Liverpool ikke vil få noe svar på om dette går i orden før helt mot slutten av januar.

Neill er nærmere
The Times har imidlertid mer positive signaler å komme med når det gjelder en overgang for Lucas Neill fra Blackburn. Denne overgangen mener avisen vil gå i orden relativt raskt, og at Neill vil være spilleklar for de røde til lørdagens kamp mot Chelsea.

Neill vil i så fall bli Liverpools tredje tilvekst i dette transfervinduet, etter den argentinske backen Emiliano Insua og den italienske U21-keeperen Daniele Padelli. De to spillerne er lånt inn fra henholdsvis Boca Juniors og Sampdoria.

Alt tyder imidlertid på at Liverpool må skille seg ad med Stephen Warnock for å sikre seg Neill. Australieren skal ha blitt tilbudt mer penger for å skrive under for West Ham, men skal i følge rapportene selv foretrekke Liverpool likevel.

Cissé fant nettmaskene igjen
Djibril Cissé kom igjen på scoringslista da Marseille vant 2-0 borte mot Rennes i går. Den utlånte Liverpool-spissen gjorde 1-0 13 minutter ut i andre omgang, etter forarbeid av Franck Ribery. Resultatet fører Marseille opp å 3.plass i Ligue 1.

På scoringen kom Cissé inn i feltet, mottok Riberys pasning, kontrollerte ballen og skjøt kontant i mål. Dette var spissens fjerde mål på de to siste kampene, etter at han gjorde hattrick i 4-1 seieren over vesle Cambrai  i den franske cupen forrige helg. Cissé spilte hele kampen, og er nå tilbake for fullt etter benbruddet i juni. Etter comebacket har han gjort fem mål på fem kamper for Marseille.