Mascherano klar for Ullevaal

Argentina har nå tatt ut troppen til privatlandskampen mot Norge på Ullevaal 22.august, og en av de som kommer til Oslo er Liverpools superstjerne Javier Mascherano.

Argentina kommer til Norge med en stjernespekket tropp, og vil bidra til å gjøre landskampen 22.august til en severdig opplevelse. Landslagssjef Åge Hareide ser frem til å møte et godt argentinsk lag.

- Jeg er glad for at de kommer med en så sterk tropp til Ullevaal. Vi håper på en lignende effekt som mot Brasil i fjor, der vi spilte en god kamp og tok med oss dette inn i kvaliken, sier Hareide til nettstedet fotball.no.

Norges Fotballforbund har kun 5000 billetter igjen til kampen, og informasjonssjef Roger Solheim i NFF sier til fotball.no at han tror disse vil forsvinne i løpet av kort tid.

- Undersøkelser vi har gjort viser at svært mange venter til siste liten før de kjøper billetter. Til denne kampen bør man nok være tidligere ute om man skal få med seg fotballfesten på Ullevaal, sier Solheim.

Vil du se Mascherano i aksjon på Ullevaal er det med andre ord ingen grunn til å vente - løp og kjøp!

Hareide tar ut den norske troppen tirsdag 14. august, kl. 12.00, og det skal vel mye til om ikke John Arne Riise kommer til å utgjøre Liverpool-innslag nummer to på Ullevaal denne augustkvelden.

Argentinas tropp:
Juan Pablo Carrizo, Lazio
Oscar Ustari, Getafe
Sergio Romero, AZ Alkamaar
Gabriel Milito, Barcelona
Fabricio Coloccini, Deportivo La Coroña
Javier Zanetti, Inter
Nicolás Burdisso, Inter
Daniel Díaz, Getafe
Ezequiel Garay, Racing Santander
Luis González, Porto
Maximiliano Rodríguez, Atletico Madrid
José Sosa, Bayern Munchen
Javier Mascherano, Liverpool
Fernando Gago, Real Madrid
Christian Ledesma, Olympiakos
Ferderico Insúa, América
Diego Milito, Real Zaragoza
Lionel Messi, Barcelona
Ezequiel Lavezzi, Napoli
Javier Saviola, Real Madrid