Mascherano v Insua

Javier Mascherano og seniorlandslaget til Argentina møtte Emiliano Insua og U20 til intern treningskamp. McAteer med oppfordring til amerikanske eiere.

Målløst for Masch & Co
Som et ledd i forberedelsene til Copa America som starter om 12 dager, spilte i går det argentinske landslaget en intern kamp mot sitt ungdomslandslag.  Kampen varte i 45 minutter og endte 0-0.

Javier Mascherano spilte på det sterke seniorlaget, mens Emiliano Insua var venstreback for U20-laget.

Seniorlaget:  Reed; Zanetti, Ayala, Burdisso, Heinze; Luis Gonzalez, Mascherano, Cambiasso, Di Maria; Tevez, Crespo.


- Eiere må gi manageren støtte
Jason McAteer, den tidligere Liverpool-spilleren og rød supporter, har nettopp lagt matchstøvlene på hylla.  En kan derfor kanskje vente at scouseren vil tilbringe mer tid på Anfield de neste månedene, for å følge sitt favorittlag.  Til Sky Sports sier Jason at nå er tiden inn for å fokusere mot å vinne ligaen, og at Hicks og Gillett må legge ting til rette for Rafael Benitez.

- Det har vært fantastisk med to finaler i Champions League på tre år, men i likhet med de fleste Liverpool-fans ønsker jeg å se ligapokalen i premieskapet, forklarer McAteer.  – Det er på tide å fokusere mot å vinne Premier League.

- De amerikanske eierne har kommet inn med mye oppmerksomhet rundt seg, men nå er det tid for at de holder hva de lover.  Det vil være synd hvis det bare er prat og de nå ikke gir Rafael Benitez de midlene han trenger på transfermarkedet.  Vi er ikke så langt unna toppen, men behøver ekstra kvalitet.  Rafa er en klok mann, og hvis han får penger er jeg sikker på at han vil bruke dem fornuftig.