McAuley fornøyd etter seier

Etter 0-5 i første kamp har Liverpools juniorlag vunnet 5-0 til sammen på sine to neste oppgjør i ligaen for U18 lag. Trener Hugh McAuley var fornøyd etter 2-0 over Sheffield W.

De engelske juniormesterne fra de to siste sesongene fikk en skikkelig bakoversveis under årets første ligakamp i vinden og regnet på treningsfeltet til Aston Villa, og fikk til slutt hele 0-5 i baken.

Siden har det gått bedre, med 3-0 mot Nottingham Forest og nå sist 2-0 mot Sheffield Wednesday. Gary MacKay Steven har kommet inn etter skade, men måtte nå dessverre ut igjen, og den kvikke vingen Ryan Crowther er også blitt flyttet ned fra reservelaget. I tillegg er den spennende Alex Kacaniklic tilgjengelig etter et skadeopphold.

Trener Hugh McAuley sa seg fornøyd etter den siste seieren mot Wednesday, og da spesielt med 2.omgang.

- Det kunne ha blitt fem eller seks til slutt, forteller Hughie til Liverpools hjemmeside.

- Jeg var ikke tilfreds med vårt spill før pause, hvor vi var unøyaktige i vårt pasningspill. Jeg ba spillerne om å øke tempoet i 2.omgang, og de gjorde nettopp det.

- Dessverre mistet vi Gary MacKay Steven i annen omgang med en hamstringskade, men Nathan Eccleston kom inn og gjorde det bra.

- Vi scoret i tillegg to fine mål. Ryan (Crowther) sendte et glimrende skudd i krysset og siden fullførte David (Amoo) et fin kamp ved å gjøre det andre målet etter en vegg med Michael Collins.

Liverpool: Dean Bouzanis, Mattone Awang, Shane O'Connor, Joe Kennedy, Martin Kelly, Steven Irwin, Ryan Crowther (Alex Kacaniklic 70), Sean Highdale, Marvin Pourie (Michael Collins 80), David Amoo, Gary MacKay Steven (Nathan Eccleston 55). Reserver ikke brukt: Ben Parsonage, Michael Scott