McClaren gir seg ikke

Steve McClaren har hatt to samtaler med Jamie Carragher for å få ham til å ombestemme seg med tanke på spill for landslaget. Begge ufruktbare. Likevel vil han gjøre et tredje forsøk i neste uke.

England-manager Steve McClaren kommer til å gjøre enda et forsøk på å få Jamie Carragher til  spille for landslaget igjen, trass i at to tidligere samtaler ikke har ført frem for den tidligere Middlesbrough-bossen.

Carragher har gjort det klinkende klart at hans landslagskarriere er over etter 34 landskamper, men ettersom både John Terry, Ledley King og Jonathan Woodgate ikke er aktuelle for privatlandskampen mot Tyskland 22.august, ser plutselig McClaren Carraghers vei igjen.

- Jeg har hatt et par samtaler med Jamie, og jeg vil snakke med ham på nytt i neste uke, bekrefter McClaren til BBC Sport.

- Jamie Carragher er en veldig viktig spiller for England, og et viktig medlem av troppen. Jeg ønsker ikke på noen som helst måte å miste ham, og mitt mål for øyeblikket er å få ham involvert igjen.

McClaren later til å ha glemt at han overså Carragher fullstendig i forbindelse med Englands forrige EM-kvalifiseringskamp mot Estland. Dette var dråpen som fikk begeret til å flyte over for Liverpool-stopperen, og det var etter dette at han erklærte at han ikke ønsket å spille for landslaget mer.

- Jeg skjønner godt hvordan Jamie har tenkt. Jeg har stor sympati med spillere som ønsker å spille, og som mener at de burde ha fått spilt. På en måte har han vært ganske uheldig. Det finnes spillere i enhver tropp som kan benyttes med hell i flere posisjoner, men av og til blir det også deres bane.