McDermott håper på Liverpool

Livrpool-legenden Terry McDermott kan avsløre at han gjerne ser Liverpool stikke av med ligagullet, til tross for at han nå tjener Newcastle. Kuyt skuffet over å ha blitt vraket.

Terry McDermott avslørte i dag i samtale med Liverpools offisielle nettside at intet ville ha gledet ham mer enn et nytt ligagull til Liverpool. Newcastles assisterende manager håper imidlertid allikevel på Newcastle-seier i morgen.

- Jeg holder fortsatt et øye med Liverpool. Jeg ser gjerne at Newcastle vinner noe, men for å være realistisk, så kommer vi ikke til å vinne ligaen pr. dato. Det vil kunne ta sin tid. Liverpool, på sin side, har muligheten, og intet vil glede meg mer enn om de skulle benytte seg av den. Jeg tror de har store sjanser inneværende sesong.

- Det er for lenge siden sist, sytten år; det er fryktinngytende. Jeg ber Gud om at de skal klare det i år, etter at vi har slått dem på lørdag, selvfølgelig.

Kuyt skuffet over å bli vraket
Etter ikke å ha bli funnet verdig en startplass for Nederland mot Hviterussland, ble Liverpools løpevillige krølltopp etter rapportene å dømme meget skuffet. Så kan også Kuyt i samtale med RTL 7 vedgå.

- Jeg var rede til å starte mot Hviterussland, og er derfor skuffet over at så ikke ble tilfelle. Det er imidlertid ingenting jeg kan gjøre, treneren velger å spille med en annen spiss, det er veldig vanskelig å forandre det.  

- Jeg vil ikke sitte på benken, jeg vil starte.