Merseyside raser mot UEFA

Lokale supportere og politikere tar kraftig til motmæle mot påstandene fra UEFA om at supporterne til Liverpool er Europas verstinger.

Les Lawson Official LFC Supporters Club:
- Dette er typisk UEFA.  Istedenfor å se på sine egne mangler og feil ønsker de å skyve skylden over på noen andre.  Det faktum at de ikke ønsker å stå opp og ta ansvar bekymrer fans, fordi det betyr at de aldri vil lære av sine feil.

Warren Bradley leder i Liverpools bystyre:
- UEFA drar navnet til Liverpool ned i søla for å få oppmerksomheten vekk fra seg selv.  Det er absolutt helt vanvittig.  Store organisasjoner som UEFA ser alltid etter syndebukker og kan aldri akseptere feil selv.  Det burde bli en fullstendig og passende undersøkelse.  Det har kommet veldig lite informasjon om hva som faktisk gikk galt.  Det var bare en liten minoritet som skapte problemer, men folk øverst i UEFA mener de har en enestående rett til å kritisere folk.

Peter Millea, bystyremedlem og Liverpool-supporter:
- Det synes som om hver gang det skjer noe med engelske fans, så kan de skyve ansvaret over på oss.  Slik oppførsel skjer også med fans i andre land.  Du kan bare se på bråket i kampen mellom Danmark og Sverige i helgen.  UEFA mislyktes med sitt opplegg.  I Istanbul var det flere fans til stede, men det var intet bråk.

Paul Clark, borgermester i Liverpool:
- Det virker som om UEFA prøver å unngå skyld for at finalen var dårlig organisert.  For å gjøre det verre, istedenfor å se på sine egne feil, klandrer UEFA folk i Liverpool.  Å si at dette er typisk for Liverpool-fans er ikke fair og setter byen i et dårlig lys.

Phil Hammond, leder i Hillsborough Family Support Group:
- Vi forsvarer ikke slik oppførsel, men det ble ikke hjulpet av måten som politiet agerte på.  De gjorde det bare verre.  UEFA har intet grunnlag for å komme med slike uttalelser.