Messi tilbake for Barcelona

Halvannen uke før møtet med Liverpool i Champions League, begynner Barcelonas skadeliste å bli betraktelig kortere. Både Messi og Eto'o er nå tilbake i spill.

Liverpools neste motstander er som kjent Barcelona i 1/8-finalen i Champions League. Katalanerne kan glede seg over at stjerneskuddet Lionel Messi vil være spilleklar til den kampen. Argentineren var i helgen tilbake på laget igjen for første gang etter et langt opphold på grunn av et benbrudd, og spilte de siste 22 minuttene i 2-0 seieren over Racing Santander.

Dermed lysner det på skadefronten for Liverpools motstandere, ettersom spissen Samuel Eto’o var tilbake etter en alvorlig kneskade i kampen mot Osasuna forrige helg. Han var ubenyttet reserve mot Santander.

Barcelona leder nå La Liga med tre poeng, etter at Ronaldinho gjorde begge målene i gårsdagens kamp. Brasilianeren har notert seg for 15 scoringer så langt denne sesongen.

Barcelona spiller sin neste kamp mot Rafael Benitez sin forrige klubb, Valencia, på søndag. Det er tre dager før Liverpool gjester Nou Camp.